Nyheter

Imponerte med årets sjette seier i interkretsserien

(Sprint-Ullern 2-0) 16-åringene fortsetter å sanke poeng i interkretsserien og etter lørdagens seier spratt de opp på tabelltopp igjen.

Sprint har virkelig levert så langt. Før lørdagens kamp mot Ullern sto de lokale unggutta med fem seire, én uavgjort og ett tap. Mot Ullern leverte de en god prestasjon og Aulon Musliu sine to scoringer holdt til seier. Dermed var Sprint tilbake på toppen av tabellen.

Se tabellen her.

– Det startet veldig bra og vi var veldig gode de første 20-25 minuttene. Da kom også de to scoringene. Utover i 2. omgang satt derimot ikke spillet som det skulle. Men vi var gode defensivt og slapp til veldig lite, og skapte flere store målsjanser uten å få ballen i mål, forteller hovedtrener Christian Olsen.

– Totalt sett var det meget sterkt å dra i land en 2-0-seier på en dag hvor ikke alt stemte. Aulon Musliu, som scoret begge målene, fikk en smell i håndleddet og måtte til Kalnes for å ta røntgen. Vi ønsker ham god bedring og takker for to fine mål! avrunder Olsen.

Neste kamp for Sprint er borte mot Skeid 4. juni.