BellevueKlubbenNyheter

Mye aktivitet i Old Boys-gruppa: – Et fantastisk tilbud til folk!

De gjør ikke alltid så mye ut av seg. De bidrar der det trengs og har sine samlinger i kjelleren på Bellevue den siste fredagen i hver måned. Men én ting skal være sikkert: I Old Boys-gjengen i Sprint er det på ingen måte stille!

De godt rutinerte fotballkarene har holdt det gående i mange år, og nå er det Terje “Bolla” Andresen som styrer skuta. I styret har han med seg Jon Pettersen (nestleder), Helge Kristiansen (kasserer), Egil Hasselbakk (sekretær) og styremedlemmene Arild Andersen og Bjørn Gundersen. Totalt er det cirka 65 medlemmer i Old Boys, hvor det er cirka 20 som møter opp på samlingene. Og dette er utvilsomt en livlig gjeng.

– Ja, dette er først og fremst en sosial greie. På samlingene våre snakker vi om alt mulig rart, men det går naturligvis mest i fotballprat om gode, gamle minner. På samlingene har vi også flotte foredrag fra eksterne personer, forteller Terje “Bolla” Andresen, som for øvrig er et velkjent ansikt på Bellevue.

Han tok over som formann etter Arnfinn Jacobsens bortgang, men “Bolla” overtok ikke stafettpinnen uten mål og mening. Han har hele veien hatt en klar ambisjon:

– Først og fremst må jeg få skryte av Arnfinn, som gjorde det enkelt for meg å overta et såpass velsmurt maskineri. Nå ønsker vi selvfølgelig at enda flere blir med i gjengen. Det er ingen krav, bortsett fra aldersgrensen på 35 år og at man bør ha et forhold til Sprint. Vi har flere aktiviteter gjennom året, i tillegg til de månedlige møtene våre. Vi arrangerer fotballturer, vinsmaking og sommerfest. Samtidig er vi delaktige i Sprint, hvor vi blant annet utfører forskjellige dugnadsoppgaver. Vi er jo her på dagtid og da er det fint å ta i et tak. Også koser vi jo oss litt, forteller “Bolla” med et smil.

Old Boys bidro også med et stort beløp på publikumskampen i fjor.

– Vi har jo ikke så mye penger, men vi bidrar med det vi kan til klubben, tilføyer formannen.

Forholdet med klubben ser han på som veldig bra og han synes det er stas å se alt som skjer på Bellevue og Refsnesbanen om dagen. Men samtidig ønsker han at forholdet skal bli enda tettere.

– Jeg skal ikke revolusjonere noe, men jeg har lyst til å knytte Old Boys og Sprint enda tettere. Vi har en fantastisk dialog med alle på kontoret, men vi har enda mer kapasitet til å bidra. Det må vi få til, avrunder ambisiøse Terje “Bolla” Andresen.

Mandag er det duket for ny hjemmekamp for A-laget, når Start sitt rekruttlag kommer på besøk. Da treffer du garantert flere av Old Boys-gutta – enten i billettluka eller ved kiosken med en kaffekopp i hånda.