Nyheter

Sterkt poeng på bortebane

(Eik Tønsberg-Sprint 3-3) Det ble en målrik kamp da Eik Tønsberg og Sprint “barket sammen” søndag ettermiddag, og fotballthrilleren endte til slutt med poengdeling.

Eik Tønsberg hadde kun sluppet inn fire mål på de seks første kampene i ligaen, og derfor var det sterkt av Sprint å finne nettmaskene hele tre ganger i søndagens match. Men det hele startet best for hjemmelaget.

Stian Aasmundsen sendte ballen i krysset på et frispark og vertene ledet 1-0. Fem minutter etter utlignet Tim Reinback og lagene var like langt. Dette resultatet (1-1) sto seg også til pause.

Etter hvilen var det Sprint som lyktes først foran mål. Eirik Kaldheim sørget for Sprint-jubel i det 67. minutt da han satte inn 1-2-scoringen. Men hjemmelaget slo tilbake og i løpet av ti minutter hadde Destin Prince-Loic Mambouana og Marius Rygel snudd kampen for Eik Tønsberg igjen, og resultatet var 3-2.

Men like før slutt var Lars Arnesen uheldig og satte ballen i eget nett, og det endte med resultatet 3-3.

Se tabellen her.

Sprint-trener Gard H. Kristiansen skulle gjerne hatt med seg alle poengene, men han legger ikke skjul på at han er meget tilfreds med det laget presterte.

– Vi leverte en veldig god bortekamp med de forutsetningene vi hadde. Mange av spillerne våre var ute og vi kom nettopp fra en cupkamp mot Moss. Eik Tønsberg er en av opprykksfavorittene i år, så denne prestasjonen var sterk. Jeg er veldig stolt av det gutta leverte og hvordan vi ofret oss. Gutta var lojale til kampplanen og jeg er fornøyd med det som ble levert. Når det er sagt, så skulle vi selvsagt ha sittet igjen med to poeng til. Det har skjedd litt for ofte at vi har sluttet inn mål etter egen scoring, sier treneren.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Start II mandag 30. mai. Gutta får nå en god treningsuke før det venter en ny, tøff match.