Nyheter

MFK er store favoritter, men Sprint har trua!

Det er klart for en av årets store begivenheter på Bellevue. Sprint tar imot Moss Fotballklubb i den første cuprunden i kveld klokken 18:00, og vertene er superklare for match. – MFK er store favoritter, men vi håper vi kan friste publikum med et Sprint- lag som går offensivt til verks!

Det sier Sprint-trener Gard H. Kristiansen, som forteller at det er god stemning og optimisme i gruppa i forkant av dagens cuprunde.

– Per nå skiller det mange plasser mellom oss og MFK, men får vi ut maks potensial skal vi ha en ok mulighet. Skal vi hamle opp med MFK må vi matche de på antall høyhastighets spurter. Klarer vi det, tror jeg vi skal klare å få til en god prestasjon som resulterer i en jevn kamp, sier han.

Kristiansen har også fått med seg sesongstarten på Melløs, hvor Moss Fotballklubb har vunnet samtlige seriekamper (6 av 6) og han skryter av motstanderen før kveldens møte.

– Det har vært gledelig å se deres gode resultater. De har som et resultat av dette opparbeidet seg en del selvtillit og trygghet, skryter han.

På Sprint sin side er det også mye positivt å se tilbake på så langt i år, selv om hele laget kunne ønske at de sto med flere poeng i serien. Noen marginer har rett og slett manglet for det nyopptykkende Norsk Tipping-laget.

– Seire og tap preger selvfølgelig humøret til alle involverte. Likevel kan vi ikke så oss helt blinde på resultat. Vi leverte to meget gode prestasjoner mot FFK 2 og 08 2, men sto igjen med ett poeng. Mot Vindbjart var vi gode offensivt i 60.minutter, men svake defensivt hele kampen. Pors og Randesund var ikke prestasjonen helt som ønsket, men ga oss samlet to poeng. Mot Express var vi veldig varierende, men vant 6-2. Med andre ord står vi igjen med ett poeng i de to kampene vi mener prestasjonen har vært best, men seieren lørdag var veldig viktig med tanke på energi og humør, forteller Kristiansen og avrunder:

– Vi håper mange tar turen for å heie fram våre to lag som konkurrer på et nasjonalt nivå!

Kampstart er 18:00 på Bellevue i dag. Velkommen!