A-lagetBellevueNyheter

Knepent tap mot Moss i cupen

(Sprint-Moss FK 2-3) A-laget ledet lenge i torsdagens cupkamp, men MFK kjempet seg tilbake og vant til slutt oppgjøret.

Moss var favoritter før oppgjøret, men en vinnerlysten Sprint-gjeng skulle ikke gi seg uten kamp. Hjemmelaget leverte en god 1. omgang og gikk til pause med en 1-0-ledelse, etter scoring av Tim Reinback. Etter hvilen var samme mann frempå igjen og doblet til 2-0. Da øynet laget en plass i 2. runde i cupen. Dessverre snudde etter hvert.

Moss kjempet seg tilbake i kampen. Claudio Braga scoret to mål og Aksel Baran Potur sørget for 2-3-seier til MFK og avansement i cupen.

Les kampfakta her.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen sto igjen med miksede følelser etter oppgjøret.

– Så nære, men likevel så langt unna, sa han og fortsatte:

– Jeg synes vi leverte en veldig god 1. omgang, hvor vi hadde de fleste sjansene. I 2. omgang ble vi litt feige mentalt etter 2-0-scoringen vår. Da så det ut som vi var dårligere trent enn Moss og vi slapp inn litt for enkle mål igjen. Så 2. omgang var ikke god og det skuffer meg veldig at det ble så stor kontrast på omgangene, sa Kristiansen.

Dermed er det serien som får det fulle fokuset fremover og allerede til søndag er det duket for en ny, tøff bortematch i Norsk Tipping-ligaen. Da er det Eik Tønsberg som venter på bortebane.