A-lagetBellevueNyheter

Vartet opp med målshow og sikret årets første seier i serien

(Sprint-Express 6-2) Årets første seier kom på en meget overbevisende måte hjemme mot Express lørdag ettermiddag. Hjemmelaget vartet opp med en skikkelig scoringsfest.

Gjestene lå nederst på tabellen før matchen, men likevel skulle man ikke ta noe forgitt. Det fikk man også et tidlig bevis på. Express gikk nemlig opp i ledelsen etter tre minutter spilt og fikk dermed en drømmestart på kampen. Men gleden ble kortvarig.

Sprint utlignet til 1-1 ved Ervin Kozica før pause og etter hvilen ble det et realt målkalas. Fredrik Wasenius scoret et ekte hattrick og Tim Reinback fant nettmaskene to ganger, noe som gjorde det vanskelig for de tilreisende. Express scoret også et nytt mål, men det ble ingen flere. Dermed ble det en deilig trepoenger for Sprint-gutta i Norsk Tipping-ligaen.

– Det var deilig og fortjent, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen etter kampen.

– Dette resultatet var sterkt etter den dårlige staten med et mål imot. Vi var ikke gode de første 20 minuttene i dag, men vi klarte å spille oss opp, og ble bedre og bedre. Så scoret vi noen raske mål i 2. omgang, og da begynte vi å bytte litt og tenke på cupkampen mot Moss. Jeg er veldig glad på gutta sine vegne, fortsetter Kristiansen.

Se tabellen her.

Neste kamp for Sprint er hjemme mot Moss FK i cupen til torsdag. Vi gleder oss og håper å se deg på Bellevue! Nå er vi i støtet!

Kampfakta
Sprint.           6
Express.        2

Pause: 1-1
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Dommer:
Simen Kristiansen, Varteig IL

Mål:
0-1 Frode Kristiansen (3)
1-1 Ervin Kozica (25)
2-1 Tim Reinback (50)
3-1 Tim Reinback (53)
4-1 Fredrik Wasenius (57)
5-1 Fredrik Wasenius (60)
5-2 Tobias Wangerud (72)
6-2 Fredrik Wasenius (90)

Sprints tropp:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Joakim Østvold (Mads Dyrseth i 78 min.), Thomas Måleng, Henrik Stokkebø (Altin Laiqi 20 min.), Erlend Kiani (Mekan Asani i 16 min.), Fredrik Wasenius, Eirik Kaldheim, Ervin Kozica (Isak Østrem i 21 min.), Tim Reinback (Håkon Kolsvik i 16 min.)