NyheterYngres avdeling

Interkretslaget vartet opp med ny seier

(G16 Interkrets: HamKam-Sprint 2-3) 16-åringene har virkelig tatt interkretsserien med storm. Lørdag vant de borte mot HamKam og innkasserte dermed sin fjerde seier i sesongen.

Fem kamper er spilt og Sprint har tatt 12 poeng og ligger i skrivende stund på 2. plass på tabellen, rett bak Skeid som har bedre målforskjell. Men uansett, sesongstarten har vært av det imponerende slaget. Og med lørdagens seier, viser de virkelig at de mener alvor i 2022.

– Vi fikk et tidlig baklengsmål, men gutta viste mental styrke og snudde til 1-3, før HamKam fikk en redusering på slutten. En fortjent seier, selv om det ble en slitekamp hvor ikke alt satt som det skulle, forteller hovedtrener Christian Olsen og fortsetter:

– Gutta la ned en enorm innsats og viste sin vinnervilje. Nå koser vi oss i garderoben med pizza før ferden går hjemover igjen, avrunder Olsen.

Aulon Musliu scoret alle tre målene for Sprint denne lørdagen. Neste kamp i interkretsserien er hjemme mot Kongsvinger 13. mai.

Se tabellen her.

Sprint stilte med følgende tropp mot HamKam:
Magne Anker-Jensen, Lorik Gashi, Fredrik Skorpen Olsen, Gustav Skaug, Nihat Fabian Røed Özyilmaz, Sander Urstad Andresen, Vincentas Pupsys, Aulon Musliu, Daniel Håkon Tobiassen, Fredrik Kjær, Even Johannes Jørstad Stivang, Håvard Syvertsen, Johannes Heier Roaas, Trym Alexander Urstad, Marius Allum Krokdal