BellevueJentelagKlubbenNyheter

Disse kampene spilles på Jeløy i helgen

Det blir ikke akkurat en rolig helg på Bellevue og Refsnesbanen. Det er klart for to fartsfylte fotballdager!

På Bellevue er det interkretslaget (G16) som skal i aksjon først. Etter å ha vunnet tre strake kamper, skal de i aksjon mot Ull/Kisa klokken 15:45 på lørdag. Det blir en skikkelig thriller, hvor det hadde vært hyggelig med mange publikummere på Bellevue.

Dagen etter (søndag 1. mai), er det A-laget som skal i aksjon. Etter et knepent tap borte mot Sarpsborg 08 II i forrige serierunde, skal de nå forsøke å ta tre poeng hjemme mot topplaget Pors. Kampstart er 16:00.

På Refsnesbanen blir det også høy aktivitet. Lørdag skal Sprint 5 (G15/16) ta imot Rakkestad II klokken 14:00.

Søndag starter første kamp klokken 13:00, når Sprint sitt G13-lag tar imot Trosvik. Klokken 17:00 er det J13-laget som skal i aksjon mot Drøbak/Frogn. Dette blir også den siste kampen på Refsnesbanen denne helgen.

Vi ønsker samtlige lag lykke til!