A-lagetNyheter

Tapte i siste sekund

(Sarpsborg 08-Sprint 3-2) Da Mads Dyrseth utlignet på overtid, så det ut til at Sprint skulle sikre seg et sterkt uavgjortresultat på bortebane. Dessverre gikk det ikke slik.

Sarpsborg 08 II stilte med et sterkt lag, så gjestene fra Jeløy fikk tøff motstand. Men i likhet med tidligere i sesongen, sto Sprint-gutta godt opp og leverte en god kamp. Men tre enkle baklengsmål gjorde at det ikke ble noen poeng med hjem fra nabobyen.

Hjemmelaget scoret først, men Tim Reinback sørget for utligning før pause. Etter hvilen gikk Sarpsborg 08 opp i ledelsen igjen, men Sprint ga ikke opp. Mads Dyrseth utlignet to minutter på overtid – til stor jubel blant trenere og spillere. Men jubelen ble dessverre kortvarig.

I det siste overtidsminuttet fikk hjemmelaget frispark og ballen havnet i nettet. Dette var det siste som skjedde i matchen og vertene vant 3-2.

– Dette var selvfølgelig veldig tungt, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter kampslutt.

– Vi leverte tidvis mye bra i dag, men feilene vi gjorde fikk for store konsekvenser. Gutta sto på og skapte mange sjanser, men baklengsmålene var for enkle. Vi må lære av dette, fortsatte han.