BellevueKlubbenNyheterYngres avdeling

Nå har Sprint blitt Kvalitetsklubb

Sprint har i en periode jobbet målrettet for å bli sertifisert som Kvalitetsklubb av Norges Fotballforbund. Tirsdag kveld ble gladnyheten sluppet på Bellevue.

 

I tillegg til at publikum fikk se en spennende seniorkamp mellom Sprint og Fredrikstad II i Norsk Tipping-ligaen, fikk de også se at Kvalitetsklubb-flagget ble heist på Bellevue for første gang. Og der skal det bli hengende – til stor glede for klubben.

Styremedlem i NFF Østfold, Trine Lise Thorgersen, var på plass og overrakte skiltet og flagget som nå er et bevis på at Sprint er Kvalitetsklubb.

Dette er uttalelsen fra NFF Østfold:

NFF Kvalitetsklubb er et sertifiseringskonsept der klubber innfrir en rekke kvalitetskrav og som i sum sikrer at klubben leverer god kvalitet innenfor områdene Aktivtet – Kompetanse – Organisasjon og Samfunns-og Verdiarbeid.

Sprint-Jeløy har over tid arbeidet med kravene i konseptet og det er med stor glede at NFF Østfold i dag kan kvittere ut og godkjenne Sprint-Jeløy som Kvalitetsklubb.

Norges Fotballforbund har som målsetting at minst 60 prosent av alle barn og unge skal utøve sin aktivitet i en Kvalitetsklubb. Når Sprint-Jeløy, som en av NFF Østfold sine største klubber, i dag kan godkjennes representerer dagens overrekkelse også et betydelig bidrag til å innfri denne målsettingen.

NFF Østfold gratulerer Sprint-Jeløy med fullført prosess og anser dette som et stolt øyeblikk i klubbens historie. Klubben får nå overrakt skiltet som det synlige bevis på at Sprint-Jeløy tar plass i et flott klubbselskap i Norge. Og ikke minst får klubben overrakt kvalitetsklubbflagget som straks vil heises over Bellevue og fortelle alle i omgivelsene at Sprint-Jeløy leverer fotballaktivitet for alle med god kvalitet.

Styremedlem i NFF Østfold, Trine Lise Thorbergsen overrekker dette nå til Sprint-Jeløys daglige leder Therese Solhaug.

På vegne av NFF Østfold – gratulerer til Sprint-Jeløy og lykke til med videre drift!

Mye om Kvalitetsklubb finner dere i klubbhåndboka: https://www.sprintjeloy.no/klubbhandbok/