A-lagetNyheter

– En knallsterk prestasjon av gutta!

(Sprint-FFK II 2-2) To poeng på to kamper er faktum så langt i årets sesong, og med tanke på at Sprint er nyopprykket i Norsk Tipping-ligaen, er det veldig sterkt å fortsatt være ubeseiret. Men det var vel å merke ingen lystig gjeng som gikk av banen etter tirsdagens hjemmekamp.

Kampen mot Fredrikstad II var årets første hjemmekamp i serien og Sprint vartet virkelig opp med god fotball. Det fikk de også betalt for. Etter 24 minutter fikk vertene straffe og Fredrik Wasenius var sikker fra krittmerket. Sprint ledet 1-0 og resultatet sto seg til pause.

Men tidlig i 2. omgang sørget gjestene fra Fredrikstad for balanse i regnskapet. FFK fikk straffe og velkjente Carl Mikael Love Reuterswärd sørget for 1-1. Sprint jaget ledelse igjen og lyktes omsider. Tim Reinback sendte hjemmelaget i føringen drøyt 20 minutter før slutt – til full jubel på Bellevue.

Det så også ut til at Sprint skulle klare å sikre seieren, for spillemessig så de ut til å ha god kontroll. Men rett før slutt kom baklengsmålet. Kasander Getz scoret to minutter på overtid og sluttresultatet ble 2-2.

– Jeg synes vi hadde god kontroll og jeg følte meg trygg på at vi kom til å ro dette i land. Men det klarte vi dessverre ikke, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter matchen.

– Vi hadde så mange sjanser, så kampen skulle vært avgjort tidligere i 2. omgang. Men dersom man har litt kjennskap til norsk fotball og ser det laget som FFK stilte med i dag, så er denne prestasjon knallsterk. Vi spilte en utrolig bra kamp, så jeg føler med gutta nå, fortsatte Kristiansen, som også ønsket å skryte av oppmøte på sidelinjen.

Veldig hyggelig var det nemlig å se så mange tilskuere på Bellevue. Det var meget god stemning i nydelig kveldssol

– Det var moro å se så mange her og jeg håper at det fortsetter, avrundet Gard H. Kristiansen med et smil.

Etter å ha spilt to kamper, 1-1 borte mot Randesund og 2-2 hjemme mot FFK II, er Sprint fortsatt ubeseiret. Og mandag 25. april venter en ny, tøff kamp på bortebane. Da er det Sarpsborg 08s rekrutter som skal måle krefter med Sprint-herrene.

Se tabellen her.

Kampfakta
Sprint.     2
FFK II.    2

Pause: 1-0
Seriekamp, Norsk Tipping-ligaen
Bellevue

Dommer:
Henrik Pettersen, Gresvik
Gult kort:
Thomas Måleng, Sprint
Fredrik Wasenius, Sprint
Henrik Stokkebø, Sprint
Marcus Ohlsson, Sprint
Alexander Hansen, FFK II

Mål:
1-0 Fredrik Wasenius (24)
1-1 Carl Mikael Love Reuterswärd (52)
2-1 Tim Reinback (69)
2-2 Kasander Getz (90)

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Joakim Østvold, Thomas Måleng, Henrik Stokkebø, Erlend Kiani, Fredrik Wasenius (Mekan Asani i 17 min.), Eirik Kaldheim, Tim Reinback, Agron Novolani (Alban Ramadani i 26 min.)