A-lagetBellevue

Velkommen til årets første seriekamp på Bellevue!

Serieåpningen sist helg endte med 1-1 borte mot Randesund, og nå er det klart for den første kampen på eget kunstgress i Norsk Tipping-ligaen. På motsatt banehalvdel står Fredrikstad II.

Til tross for at Sprint er nyopprykket, var det en skuffet gjeng som reiste hjem fra Sørlandet etter seriepremieren forrige helg. Og på mange måter er det et godt tegn. Det tyder på at vi får se et Sprint-lag som ønsker å bite godt ifra seg i Norsk Tipping-ligaen i 2022-sesongen.

– Vi var ikke misfornøyd med å spille uavgjort, men vi var misfornøyde med prestasjonen mot Randesund, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen og fortsetter:

– Det var gode muligheter for tre poeng, men vi evnet ikke å finne noen god løsning. Det burde vi klart, men det er læring i det også. Tirsdag møter vi en helt annen motstander enn sist. FFK II er et bra lag uansett hva de kommer med. De har en klar identitet i spillet sitt, så det blir tøft, sier han.

Se tabellen her.

FFK II spilte også uavgjort i seriepremieren – en kamp som endte med 3-3 mot Halsen. Men det er riktig nok ikke alltid så enkelt å vite hva disse andrelagene kommer med og hvilke spillere som skal i aksjon. Så her er det bare å ha fokus på seg selv.

Kristiansen gleder seg til kamp og håper at laget får god støtte fra publikum.

– Vi håper at det kommer så mange som mulig, så skal vi gjøre det vi kan for å få til en god prestasjon, avrunder han med et smil.

Kampstart er 18:00 på Bellevue tirsdag 19. april. Velkommen!