A-laget

Måtte ta til takke med ett poeng i premieren

(Randesund-Sprint 1-1) Sprint er nyopprykket i NorskTipping-ligaen og man skulle kanskje tro at laget var tilfreds med ett poeng på bortebane i serieåpningen. Men da må man tro om igjen.

Sprint trillet mye ball gjennom kampen og styrte mye av spillet. De havnet riktig nok under tidlig i 1. omgang, men Patrick Johnsen sørget for balanse i regnskapet med et fantastisk langskudd etter cirka 20 minutter. Flere scoringer ble det ikke og Sprint tok turen hjemover med ett poeng.

Men det jublet ikke hovedtrener Gard H. Kristiansen over.

– Dette var ingen god kamp, men vi tar med oss ett poeng, sa han og fortsatte:

– Vi kunne så absolutt vært bedre. Spillemessig var vi det beste laget, men vi manglet mye i dag. Vi spilte for mye i trange rom og kom ikke til de store sjansene. Mange rare valg dessverre, fortsatte Kristiansen.

Baneforholdene var også utfordrende, selv om han ikke ville bruke mye tid på akkurat det.

– Spilleforholdene var tøffe, ja. Det var en eldre kunstgressbane, men vi skal ikke legge skylda på det. Vi håndterte motgang dårlig i dag og det er mulig at det var noen nerver i bildet. Vi var unøyaktige, sa han.

Se tabellen her.

Men det er ikke lang tid til neste kamp, og det er ingen tvil om at A-laget vil heve seg mange hakk.

– Tirsdag 19. april har vi vår første hjemmekamp på Bellevue og vi er klare til å vise noe helt annet da. Ikke miste fokus og ikke bli så utålmodige, avrundet han.

Kampfakta
Randesund                    1
Sprint                              1

Pause: 1-1
Seriekamp, NorskTipping-ligaen avd. 4
Sukkevann kunstgress

Dommer:
Maliha Ahmady, Mjøndalen IF

Mål:
1-0
1-1 Patrick Johnsen (19)

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Joakim Østvold, Henrik Stokkebø, Erlend Kiani, Ervin Kozica, Håkon Kolsvik, Fredrik Waseniusm, Alban Ramadani og Tim Reinback

Innbyttere: Audun Syvertsen, Simon Malterud Huseby, Mads Dyrseth, Agron Novolani, Thomas Måleng, Altin Lajqi