Nyheter

Info før Randesund

Endelig seriestart! Lørdag tar vi den lange turen sørover til Kristiansand hvor Randesund er motstander. Kampstart er klokken 15:00 på Sukkevann kunstgress.

Vi har jobbet godt igjennom vinteren og føler oss klare for å kjempe om poeng. I treningskampene har vi hatt en god progresjon med flere sterke resultater og gode prestasjoner.

I tillegg har vi spilt to NM kvalik kamper mot Ås (6-2) og Tistedalen (10-0).

De sterke resultatene har medført at vi som nyopprykket har blitt tippet forholdsvis høyt opp på tabellen av ekspertene. Nå vet vi av erfaring at det blir noe annet å spille om poeng. I tillegg møter vi nå gode motstandere hver uke. Når dette er sagt har vi gjennom vinteren fått bekreftelser på at vi har nivået inne. Da gjelder det bare å få det ut i praksis.

Lørdagens motstander er som oss nyopprykket. De har ikke spilt like mange treningskamper som oss, men har i sine to kvalifiseringskamper til NM vist at de også innehar et godt nivå. På veien til Ullevål ble først avdelingskollega Mandalskameratene beseiret 2-0. I andre runden vant de 4-2 over 4. divisjonslaget Klepp.

Mange i Randesund gleder seg nok stort til å få møte storebror Start i den første ordinære runden.

Randesund blir et nytt og hyggelig bekjentskap for oss. Artig at tidligere Sprint- spiller Diego Panique spiller for Kristiansand- laget.

Siden kampen mot Tistedalen har vi dessverre fått noen nye fravær, men vi har gjennom vinteren vist at vi ikke blir nevneverdig skadelidende av dette.

Vi reiser uansett med en slagkraftig og god tropp på 17 mann.

Da er det bare å glede seg til kamp og seriestart!

“Vi satser på lignende scener til lørdag”