A-lagetBellevue

Scoret 10 ganger og sikret seg en plass i cupen

(Sprint-Tistedalen 10-0) Sprint var favoritter før oppgjøret og innfridde så til de grader i den andre og avgjørende cupkvalifiseringsrunden. Nå blir det spennende å se hvem Sprint møter i den første runden i cupen.

Det var en kjølig kveld på Bellevue, men det som A-laget leverte på banen varmet godt. Hjemmelaget hadde ingen problemer med å sikre seg seieren.

Sprint trillet desidert mest ball i 1. omgang og Tim Reinbacks to scoringer førte til at vertene kunne gå i garderoben med en 2-0-ledelse. Etter pausen gikk det virkelig unna og hjemmelaget ga seg ikke før det sto 10-0 på tavla. I 2. omgang scoret Tim Reinback to nye mål, Eirik Kaldheim scoret tre, mens Antonio Fosser, Henrik Stokkebø og Agron Novolani scoret ett hver.

Hovedtrener Gard H. Kristiansen var fornøyd med kampen totalt sett, men det som skjedde i de første 35 minuttene var han ikke tilfreds med.

– Vi slet med å håndtere en veldig lavtliggende motstander i 1. omgang. Da trøblet vi det litt til for oss selv og fikk dårlig rytme. De første 35 minuttene var ikke bra, oppsummerer Kristiansen og fortsetter:

– Men 2. omgang var veldig bra. Det ble en parademarsj hvor vi klarte å holde trykket oppe, skryter han.

Tirsdag blir sannsynligvis oppsettet for den første cuprunden offentliggjort og da blir det interessant å se hvem Sprint blir satt opp mot.

Det er for øvrig ikke lenge til seriestarten i Norsk Tipping-ligaen heller, for allerede førstkommende lørdag skal Sprint på tur til Sørlandet for å møte Randesund i premieren.

Det er med andre ord spennende dager i vente!