KlubbenNyheterSpillerutvikling

Går sammen for bedre utvikling

På G15/16-treningene har seks Kambo-spillere vært med den siste tiden. Ikke fordi de har blitt hentet til Sprint, men på bakgrunn av et samarbeid mellom Sprint og Kambo IL. Rett og slett for å gi spillerne en best mulig arena – uten at de blir tatt bort fra sitt nærmiljø for tidlig.

Det går så det suser på Refsnesbanen blant store og små om dagen. Blant de som er i aksjon og forbereder sesongen, er G15/16-laget. Her er det full trøkk og ekstra moro er det nå at seks Kambo-spillere er med på øktene.

– Vi synes det er utrolig hyggelig å ha dem hos oss og samarbeidet er utrolig godt. Kambo ønsket en ekstra utfordring for disse spillerne, så de er kun med på treningene. De har ikke meldt overgang til oss. Vi skal jo ikke ødelegge andre miljøer, presiserer Vegard Haslerud, som er sportslig koordinator i Sprint.

Han synes det er stas at et slikt samarbeid kan gjennomføres uten at klubbene blir skeptiske til hverandre. Her ser de heller verdien av dialog og samarbeid.

– Det drives godt på Kambo og vi har et godt forhold. Det er veldig positivt for Sprint at Kambo ser verdien av et slikt samarbeid. De seks spillerne har også klart seg veldig bra og bidrar til å løfte nivået på treningene våre. Vi prøver først og fremst å ha fokus på våre egne spillere, men det er alltid positivt med innslag fra andre klubber, forteller Haslerud videre.

Han ser heller ikke bort fra at dette kan bli gjennomført i andre årskull.

– Akkurat nå er det 07-kullet det gjelder, men det kan absolutt bli aktuelt å få til noe slikt med andre lag. I Sprint bruker vi mye ressurser på barn og unge, og vi føler nå at vi har mye positivt på gang. Tiden fremover blir spennende, avrunder han.

Se bilder fra onsdagens trening her: