KlubbenNyheter

Storvik takket for seg og sendte stafettpinnen videre til Simonsen

Etter fire år som styreleder, takket Johan Storvik for seg under tirsdagens årsmøte. Arne Simonsen er mannen som skal styre skuta videre, og han er ikke akkurat et ubeskrevet blad på Bellevue.

Årsmøtet ble hyggelig og effektivt. Men det er jo alltid spesielt når en ny styreleder skal velges, men det gikk udramatisk for seg tirsdag kveld. Johan Storvik gikk av etter fire år som Sprint-leder og Arne Simonsen ble deretter valgt som ny leder for klubben.

– Arne har bidratt i Sprint-Jeløy i mange år og har med sin kompetanse bidratt til at Sprint-Jeløy i dag har en sunn og god økonomi. Det skaper en ro i klubben og jeg vet at Arne allerede har klare planer for hvordan han ønsker å utvikle klubben videre, skryter Storvik, som selvsagt synes det var rart å forlate årsmøtet uten styreverv:

– Jeg følte en tomhet da jeg gikk ut, men det ble som det måtte bli. Jeg må rydde mer plass til arbeidsgiveren min og konsentrere meg om det som skjer der. Så får vi se om jeg kommer tilbake om noen år – som materialforvalter eller noe annet. Det er jo så moro å bidra i Sprint. Jeg forlater styrevervet, men ikke klubben, sier han med et smil.

Kjent ansikt på Bellevue

Arne Simonsen trenger ikke noen lang introduksjon. Han har vært i Sprint i 60 år og har et hjerte som virkelig banker for Sprint. Han masse pågangsmot og gleder seg veldig til oppgaven som styreleder.

– Johan har gjort en kjempeflott jobb og ambisjonen vår er at vi skal fortsette i den trenden, sier Simonsen og fortsetter:

– Jeg har hatt mange roller i klubben, men aldri vært styreleder. Sprint er en veldrevet klubb med en veldig god administrasjon, så vi har gode muligheter til å utvikle oss videre. Vi har også et engasjert og kompetent styre, og nå skal vi sammen finne de områdene som vi kan bli bedre på. Vi må alltid søke utvikling, til tross for at det er mye som fungerer veldig fint i klubben, forteller den nye styrelederen.

Spent på framtiden

Han ser fram til mange nye opplevelser på Bellevue og Refsnesbanen, og legger ikke skjul på at han kommer til å være ivrig tilskuer på A-lagskampene i år. I likhet med de fleste andre år.

– Det blir en spennende sesong. De har bitt godt fra seg i sesongoppkjøringen og jeg må innrømme at jeg har noen forhåpninger til sesongen. Jeg tror nemlig at de kan gjøre det bedre enn de selv har sagt, sier Simonsen med et smil.

– Det gror også veldig bra i årskullene under og årene som kommer blir veldig interessante, avrunder styrelederen.

Det nye Sprint-styret:
Leder: Arne Simonsen

Nestleder: Silja Dagenborg
Styremedlem: Christer Christensen (ny)
Styremedlem: Irene Hetmann Landgren (ny)
Styremedlem: Lars-Arild Olsen 
Styremedlem: Anders Magnusson