KlubbenNyheterYngres avdeling

Knusende seier i første NM-runde

(G16 NM: Frigg-Sprint 1-7) Klubbens G16-lag har spennende ting på gang – det viste de for alvor da de sikret seg en plass i interkretsserien på slutten av fjoråret. Søndag ettermiddag vartet de opp med et målshow i den første runden i cupen.

– Vi havnet under ganske tidlig, så det var litt halvveis fra oss i starten. Men gutta viste sin mentale styrke og snudde til 1-2 før pause. Utover i 2. omgang hadde vi full kontroll og scoret flere flotte mål uten å spille i høygir, forteller trener Christian Olsen.

Dermed er laget videre til den andre NM-runden og neste motstander blir sannsynligvis klar i løpet av de nærmeste dagene. Men det blir på ingen måte fokus nå. Om noen få dager braker det løs i interkretsserien.

– Ja, førstkommende helg møter vi Lillehammer på bortebane og vi føler oss klare. Men den kommende treningsuken blir ikke noe annerledes enn de andre. Vi kommer til å trene som vanlig og ha en videogjennomgang av NM-kampen mot Frigg. Det at vi skal spille i interkretsserien har sunket inn for lengst, så det er ingen nervøs stemning her, forteller Olsen.

Det er heller ingen tvil om at spillergruppen hans virkelig har fokus på utvikling og prestasjoner, fremfor resultater. Det var tydelig etter søndagens NM-kamp.

– Ja, vi i trenerteamet måtte nesten jobbe for å få fram noen smil på hovedbildet. De stiller så store krav til seg selv og var ikke helt fornøyd med å vinne 7-1, ettersom prestasjonen ikke var optimal. Men det må jo være lov å unne seg en jubel etter et slikt resultat, selv om det er flott at de har fokus på sin egen utvikling, avrunder Olsen med et smil.

Målene mot Frigg ble scoret av Altin Lajqi (4), Even J. Stivang (2) og Aulon Musli (1).

Sprint stilte med følgende kamptropp i NM:
Magne Anker-Jensen, Fredrik Skorpen Olsen, Nihat Fabian Røed Özyilmaz, Lorik Gashi, Sander Urstad Andresen, Gustav Skaug, Aulon Musliu, Vincentas Pupsys, Daniel Håkon Tobiassen, Even Johannes Jørstad Stivang, Fredrik Kjær, Anton Leander Elisenberg Dagenborg, Marius Allum Krokdal, Johannes Heier Roaas, Jesper Olsen Harestad, Altin Lajqi, Einar Vanem-Rindestu