A-lagetNyheter

Femte strake Sprint-seier: – Jeg ble positivt overrasket!

(Nordstrand-Sprint 0-2) Etter å ha gått seirende av banen for femte gang på rad, er det nå ingen tvil om at A-lagsgutta er klare for årets sesong. Det som ble levert under lørdagens kamp mot Nordstrand var rett og slett imponerende.

Nordstrand er et solid lag i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon), så det var ingen tvil om at Sprint skulle få bryne seg mot en en tøff motstander. Men gjestene fra Jeløy leverte varene og imponerte nok en gang. Til tross for at Sprint måtte klare seg uten en del spillere, sto de godt i forsvar og var aggressive i angrepsspillet.

Tim Reinback scoret kampens første mål etter 15 minutter og Mads Dyrseth doblet til 0-2 i det 69. minutt. Laget holdt tett bakover og kunne juble for årets femte strake seier.

– Spillerne ser klare ut for seriestart. Når alle er skadefrie, kommer det til å bli utfordrende for oss i trenerteamet å ta ut en kamptropp. Vi har en bred og god spillerstall, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen, som rett og slett har fått et luksusproblem.

Kampen mot Nordstrand hadde han for øvrig ingenting å utsette på.

– Jeg ble faktisk positivt overrasket, for Nordstrand er blant de beste lagene vi har møtt i oppkjøringen. Selv om de trillet en del ball, skapte vi mange målsjanser og slapp dem til lite foran vårt eget mål. Det er ikke noe å si på dette resultatet – det var helt fortjent. Dagens kamp var veldig solid, selv om vi faktisk måtte lage en helt ny forsvarskonstellasjon til denne kampen. Vi forsvarte oss veldig bra, oppsummerer han.

Matchen mot Nordstrand var årets siste treningskamp og nå er det kun andre runde i cupkvalifiseringen som gjenstår før seriespillet sparkes i gang. Cupkvalifiseringskampen mot Tistedalen skal spilles neste helg, men tidspunkt og hvilken dag det blir er fortsatt usikkert. Seriestarten borte mot Randesund er for øvrig 9. april klokken 15:00.

Lagoppstilling mot Nordstrand:

Odin Nordvåg- Marcus Ohlsson, Henrik Stokkebø, Antonio Fosser- Joakim Østvold (Mads Dyrseth i 22 min.), Eirik Kaldheim (Fredrik Wasenius i 22 min.), Håkon Kolsvik (Ervin Kozica i 39 min.), Altin Lajqi, Mekan Asani- Tim Reinback (Isak Østrem i 27 min.), Alban Ramadani (Trym Aase Hellgren i 15 min.)

Ubenyttet;

Audun Syvertsen