Nyheter

Storseier for B-laget

Mandag kveld beseiret vårt B-lag Ekholt 9-0.

Kort oppsummert en meget bra prestasjon av våre utvalgte.

Første omgang forsvarte bortelaget seg godt og vi hadde litt trøbbel med å finne de beste løsningene den siste tredjedelen.

Ekholt hadde et par store muligheter hvor en god Audun Syvertsen vartet opp med noen gode redninger.

Med såpass mye Sprint ballinnehav måtte det likevel komme noen scoringer. Til pause sto det 3-0.

Gledelig at vi klarte å heve samhandlingen den siste tredjedelen i andre omgang. Det resulterte i seks nye scoringer, hvor av de fleste kom som et resultat av godt angrepsspill.

Isak Østrem var virkelig på farten denne litt sure mandags kvelden. Hele seks scoringer ble det på vår blide Bergenser.

Gjestene gjennomførte kampen på en god måte, men nivåforskjellen kom utover kampen klart til syne.

Vi takker Ekholt for kampen og ønsker deg lykke til videre.