A-lagetKlubbenNyheter

Dette blir Sprints motstander i 2. kvalifiseringsrunde

A-laget leverte en god kamp i den første cupkvalifiseringsrunden og tok seg greit videre til den andre og avgjørende cupkvalifiseringsrunden. Der venter en “gammel kjenning”.

Tistedalen blir neste motstander for Sprint og oppgjøret skal spilles på Bellevue. Disse to lagene møtte hverandre også i fjor – da i seriespillet i Amedialigaen. I år skal de to lagene spille på ulike nivåer og Sprint-trener Gard H. Kristiansen har absolutt trua på å sikre seg en plass i cupen. Men han tar naturligvis ikke enkelt på oppgaven.

– Denne matchen blir litt som den forrige (mot Ås). Vi møter et lag som ikke har noe å tape, så her er det en jobb som skal gjøres. Tistedalen hadde også en sterk 4-1-seier mot Rakkestad. På en normal dag er dette et lag som vi skal slå, men i fotball er det ikke så enkelt, sier Kristiansen.

Kampene skal i utgangspunktet spilles helgen 2. og 3. april, men klubbene kan avtale å spille tidligere.

Se hele oppsettet her.