BellevueKlubbenNyheter

– Bilbutikk1 vil ta del i den positive trenden i Sprint!

  1. Byens Volvo-forhandler, Bilbutikk1, har nettopp gått inn som hovedsponsor for Sprint-akademiet. Det er vel å merke ikke uten grunn.

Tilbudet for barn etter skoletid har blitt populært og et fint tilskudd for mange i hverdagen. På Bellevue jobbes det kontinuerlig med å opprettholde tilbudet og ikke minst videreutvikle konseptet. Å ha gode samarbeidspartnere er helt avgjørende, og derfor settes det stor pris på at Bilbutikk1 har kommet på banen.

– Det er viktig for Bilbutikk1 å være synlige og bidra i lokalsamfunnet. Sprint-Jeløy er viktig for byen vår med tanke på topp, bredde og ikke minst tilbudet de har for både unge jenter og gutter på akademiet, sier Ulf Petter Pedersen i Bilbutikk1.

– Vi er opptatt av lokalt engasjement og ikke minst det å sette pris på den enorme dugnadsinnsatsen som blir lagt ned i en slik klubb som engasjerer og betyr så mye for mange. Så vi vil ta del i den positive trenden vi ser i Sprint-Jeløy om dagen. Det er viktig for byen at vi sammen skaper gode opplevelser, både for klubben, publikum og bedrifter, fortsetter han.

Når det gjelder Bilbutikk1, er dette en forretning som tilbyr både Renault, Jaguar, Honda og Land Rover. Og ikke minst Volvo, som de er desidert mest kjent for. Ulf Petter Pedersen ønsker alle velkommen til Bilbutikk1 for god service og oppfølging.

– Vi er kjent som byens Volvo-forhandler og vi har en visjon om å være “best på bil – med kvalitet i alle ledd”. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din Volvo i samme tilstand som da den forlot butikken som ny. Alle i byen er hjertelig velkommen til våre lokaler i Kvaenveien 7 for en bil- og fotballprat. Og benytt gjerne anledningen til å ta en prøvetur med en av våre nye Volvo-modeller, avrunder Pedersen.