A-lagetKlubbenNyheter

Stokkebø vartet opp med hattrick i cupkvalifiseringen

(ÅS-Sprint 2-6) Sett bort fra to unødvendige baklengsmål, fikk Sprint en super start på årets cupeventyr. Nå er de klare for den siste og avgjørende runden.

De tilreisende fra Jeløy viste tenning fra start i matchen borte mot Ås, og det tok i underkant av ti minutter før ballen var i nettet. Henrik Stokkebø sørget for ledelse og Tim Reinback doblet til 0-2 bare sju minutter etter. Stokkebø pyntet deretter på til 0-3 i det 34. spilleminutt. Ås fikk deretter en spiller utvist og måtte klare seg med ti mann på banen resten av kampen. Det skulle vise seg å bli tøft, men de klarte likevel å redusere til 1-3 før hvilen.

Etter pause fortsatte målshowet i Ås. Det tok kun fire minutter av omgangen før 1-4 var et faktum, etter en ny scoring av Tim Reinback. I det 57. minutt sørget Eirik Kaldheim for 1-5, før Stokkbø vartet opp med en ny scoring og økte til 1-6. Hjemmelaget lyktes med å få en ny redusering før slutt, og sluttresultatet med dermed 2-6.

– Vi hadde god kontroll og det ble egentlig en konsentrasjonsprøve for oss. Vi gjorde en god match, selv om de to baklengsmålene var veldig unødvendige, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter kampen.

En annen person som var veldig fornøyd, var tremålsscorer Henrik Stokkebø.

– Dette var jo en kamp vi så absolutt skal vinne og da er det godt å se at vi er på jobb fra start av. Kampen er absolutt godkjent fra vår side, selv om det er noen ting vi bør luke bort før seriestarten, sa han og fortsatte:

– Selvsagt var det veldig gøy å score hattrick. Det er det jo for alle og enhver, utenom “Mr. Reinback” som gjør det relativt ofte. Men det absolutt viktigste i dag var at vi viste mental styrke og gjorde jobben skikkelig og gikk videre til neste runde, avrundet han.

Les kampfakta her.