Nyheter

Ny seier for A- laget

Nok en solid prestasjon av våre gutter da FFK 2 ble beseiret 3-2 på Fredrikstad stadion.

Vi fikk en god start på kampen i det fine vårværet på ærverdige Fredrikstad stadion.

Etter seks minutter tok vi ledelsen ved Tim Reinback etter fint gjennomspill av Agron Novolani.

Sju minutter senere skulle det stå 2-0. Joakim Østvold ble vakkert spilt fri i bakrom av Patrick Johnsen. Vår hurtige vingback satte fint opp Agron Novolani som fikk pirket ballen over mållinjen.

Vertene tok deretter over banespillet. Vi ble spilt lave og slet med å komme oss i press, men hadde likevel stort sett god kontroll foruten et tverrligger treff for hjemmelaget.

I det 29. minutt skulle imidlertid vertene lykkes. Dette etter at vi ble veldig passive på en 2.ball etter en corner.

Vi hadde også noen store sjanser hvor blant annet Joakim Østvold mutters alene med keeper, feiet ballen opp til rad Z.

Flere mål ble skulle det ikke bli og dermed 2-1 til pause.

En ganske solid omgang av våre utvalgte selv om FFK 2 hadde mest ball.

Andre omgang startet bra for vår del.

Det var derfor ikke ufortjent da Tim Reinback økte ledelsen til 3-1 etter en fantastisk kontring. Tim sitt sjette mål på 180 minutter.

Dessverre for oss skulle hjemmelaget igjen få inn en redusering. Dette etter fryktelig tafatt forsvarsspill.

De siste 20 minuttene hadde vi flere store sjanser hvor vi burde ha punktert kampen, men flere mål trengte vi ikke da FFK 2 ikke skapte det helt store.

Nok en god prestasjon av våre gutter mot et friskt og tidvis meget bra FFK 2 lag.

Vi takker FFK 2 for et hyggelig vertskap og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er NM kvalik mot Ås neste lørdag.