Nyheter

Uavgjort for B- laget

Mandag spilte vårt unge B- lag 2-2 mot Sparta Sarpsborg.

Det ble en innholdsrik kamp mandag kveld mot et godt Sparta Sarpsborg lag.

Som i B-kampen mot Kråkerøy stilte vi med en del unge spillere. Denne gang hadde vi med fem spillere født 2006, en 2005 og Audun i mål som er født 2004. I tillegg var Agron Novolani og Simon Huseby (2003) i startelleveren.

Vertene var  best og farligst i første omgang. Vi slet med å spille av deres høye press, noe som kanskje ikke var så overraskende med et lite samspilt Sprint- lag. Derfor viktig at dette laget også får spilt noen treningskamper.

Likevel sto guttene godt i mot, og ca. midtveien i omgangen tok vi ledelsen ved tidligere Sparta- spiller Agron Novolani.

Hjemmelaget utlignet fortjent like etterpå.

Andre omgang skulle bli langt bedre for vår del. Simon Huseby vartet blant annet opp med en praktscoring.

Dessverre skulle ledelsen ryke fem minutter på overtid da en Sparta- spiller på vakkert vis brassesparket inn 2-2.

Oppsummert en fin kamp av vårt for dagen unge lag mot et godt 4. divisjons lag. En kamp gjenstår for vårt B- lag før seriestart. Mandag 21.mars kommer Ekholt på besøk.

Vi takker Sparta Sarpsborg for kampen og ønsker de lykke til i Amedialigaen.