Nyheter

Sterk seier og målkalas mot Fram Larvik

Etter en innholdsrik kamp endte det med en sterk 5-3 seier mot avdelingsfavoritten.

Før avreise fikk vi to forfall i Eirik Kaldheim (syk) og Antonio Fosser (jobb). Med det som resultat var vi kun 15 spillere som satt turen over fjorden.

Innledningsvis var det vertene som hadde et ørlite initiativ i solskinnet på Månejordet, men etter ti minutter var det vår Patrick Johnsen som sendte oss i føringen med et flott hodestøt. Målet kom etter et langt innkast fra Marcus Ohlsson.

De resterende minuttene av omgangen skulle vise seg å bli hektisk og noe rotete.

Etter ca. 20 minutter reagerte våre spillere på en hendelse i 16- meteren. Angivelig hadde en av Fram spillerne sendt ut et slag mot Patrick Johnsen. Det ble en massansamling med spillere fra begge lag, og i kjølvannet ble det en del tumulter.

Som resultat ble det delt ut rødt til nevnte spiller og vår Alban Ramadani. Sistnevnte var et stort spørsmålstegn da han kom gående mot benken. I følge Alban hadde han ikke gjort noe som fortjente rødt kort.

Dermed skulle det bli ti mot ti med 70 minutter igjen å spille.

Så langt i omgangen hadde vi hatt god kontroll defensivt og var tidvis farlige framover. Hjemmelaget kom etter hvert også til noen gode muligheter.

En av disse skulle resultere i 1-1 i det 37.minutt. I denne situasjonen ble vi for første gang i omgangen for passive og sløve. Dermed uavgjort til pause etter en jevn omgang.

Vi gjorde en liten taktisk forandring før de siste 45 minuttene. I tillegg måtte Joakim Østvold ut med skade. Han ble erstattet av Ervin Kozica.

Andre omgang skulle bli en målrik affære, og spesielt en spiller i hvitt og blått skulle få en sentral rolle.

Vår toppscorer Tim Reinback skulle i løpet av omgang score fire mål! Alle målene av den vakre sorten, men scoringen i det 90. minutt er muligens enda vakrere enn det scoret i kvaliken mot Sandefjord 2. Tim sin tre andre mål kom i det 61, 70 og 78. minutt.

Hjemmelaget sine mål kom etter 75 og 85 minutter. Begge av den billige sorten, men mål er mål.

Oppsummert et meget sterkt resultat mot en av de største avdelingsfavorittene.

Vi håndterte klima i kampen meget bra og fikk igjen se vår høye lagmoral. Morsomt at vi også håndterer en del fravær og spill i uvante posisjoner.

Vi tar med oss dette i vårt videre arbeid. Mandag er det B- kamp mot Sparta Sarpsborg.

Neste A- kamp er neste lørdag mot FFK 2.

Vi takker Fram Larvik for kampen og ønsker de lykke til videre.