Nyheter

Info før Fram Larvik

Lørdag venter en tøff test for våre gutter i Fram Larvik. Kampstart er klokken 14:00 på Månejordet i Larvik.

Etter en tidvis oppløftende kamp mot Halsen håper vi progresjonen fortsetter i lørdagens kamp mot Fram Larvik.

Lørdagens motstander har utvilsomt større ambisjoner enn å være i Norsk tipping ligaen. De er nummer en klubb i byen og mye ligger til rette for at de på sikt kan spille høyere i divisjonssystemet.

Det vil derfor være meget overraskende hvis laget ikke vil være med å kjempe om avdelingsseieren.

Så langt i vinter har de spilt en rekke treningskamper med gode resultater.

Vårt forrige møte med Fram Larvik var tilbake i 2015 da begge lagene spilte i 2. divisjon. Da endte det med et forsmedelig overtidstap på Bellevue (2-3). I motsatt oppgjør leverte vi en meget god prestasjon hvor det til slutt endte 2-2. En artig digresjon er det at trioen Alban Ramadani, Ervin Kozica og Marcus Ohlsson spilte den kampen.

De siste ukene har vi hatt fokus på det offensive hvor vi gledelig nok har sett progresjon. Denne delen av spillet inneholder imidlertid flere faser, så det tar lang tid å jobbe seg gjennom alle fasene.

Vi har siden Halsen hatt noe sykdom og andre fravær, men vi har heldigvis en stor nok tropp til å takle fravær.

Lørdag tar vi med oss en tropp på 17 mann. Seks av spillerne som ikke er med vil isteden ha trening på Bellevue.

Vi har noen utfordringer på keeperplass siden Justin Knutsson brakk fingeren i kampen mot Halsen. Han ble operert onsdag og skal være klar i løpet av tre uker. Fra før av har keeper Odin Nordvåg vært ute siden første treningskamp mot MFK. Han er imidlertid tilbake i trening, men trenger mer opptrening før han er kampklar.

I deres fravær vil Thomas Skjødt Johansen, tidligere Kvik Halden vokte målet.

De tre andre som mangler er Thomas Måleng og Isak Østrem som er på jobbreise og Aleksander Braun Andresen (strekk bakside lår. Ute i seks  uker.)

Troppen mot Fram Larvik:

Thomas Skjødt Johansen, Audun Syvertsen, Knut Simen Johannessen, Patrick, Johnsen, Marcus Ohlsson, Antonio Fosser, Joakim Østvold, Håkon Kolsvik, Altin Laqji, Henrik Stokkebø, Ervin Kozica, Mekan Asani, Eirik Kaldheim, Mads Dyrseth, Alban Ramadani, Tim Reinback og Agron Novolani

NB! Midtbanespiller Mekan Asani (21 år) signerte torsdag kontrakt som gjør han til Sprint-spiller. Han har trent med oss i drøye to uker, og har i løpet av den tiden imponert såpass at han nå er klar i hvitt- og blått. Velkommen til oss i Sprint!

Vi gleder oss til kamp:)