Nyheter

Seier mot Halsen

A- laget tok sin første seier denne vinteren da Halsen ble beseiret 4-2 lørdag ettermiddag.

De første ti minuttene var det vertene som var best på det flotte anlegget til hjemmelaget. De hadde noen finurlige bevegelser framme som satte oss litt på prøve. De skapte derimot ikke noe voldsomt med sjanser, men de fikk en del dødballer som vi sto godt i mot.

Gradvis kom vi mer og mer inn det. Vi fikk etter hvert også noen store sjanser. Blant annet traff Agron Novolani stolpen med et flott skudd fra 20 meter.

Etter hvert som omgangen skred frem var det det gutta i hvitt og blått som tok kommandoen i kampen.

Det var derfor ikke ufortjent at vi tok ledelsen i det 37. minutt ved Agron Novolani. Dette etter et strålende angrep.

Rett før pause skulle vi doble ledelsen. Denne gang var det Joakim Østvold som parkerte det som var av Halsen spilleren. Alene med keeper hamret han ballen i mål bak en sjanseløs keeper.

Vi gratulerer både Agron og Joakim med sine første mål i Sprint- trøya.

Kort oppsummert en god omgang av våre gutter.

De siste 45 minuttene skulle bli mer rotete. Innledningsvis var det vi som så friskest ut. Vi fikk mange gunstige brudd med kort vei til mål, men dessverre ble vi veldig upresise. Etter mange bortkastede forsøk skulle vi etter hvert lykkes.

Midtstopper Patrick Johansen vant ballen høyt i banen. Han fant Agron Novolani i feltet, som pent la ballen til rette for vårt 2006 gutt Altin Laqji. Unggutten banket ballen resolutt i hjørnet.

Etter dette hadde vi flere god muligheter til å øke ledelsen, men som litt for ofte i denne kampen ble det noe for ubesluttsomt.

Da 25 minutter gjensto foretok vi seks bytter.

Etter noen store sjanser skulle dessverre kvaliteten dale ganske betraktelig for vår del.

Litt ut av ingenting fikk hjemmelaget en billig redusering. Utrolig nok fikk de noen minutter senere inn nok et mål. Denne gang etter at vår keeper Audun Syvertsen var uheldig med å klarere ballen i en Halsen angriper.

På overtid skulle imidlertid midtstopper Patrick Johnsen vise fram skudd foten. Fra 20 meter banket han til på halv volley. Ballen føk som en prosjektil opp i krysset. Litt av en scoring fra vår beste spiller denne dagen.

Oppsummert en bra første omgang. De siste 45 minuttene var det ikke like bra kvalitet på, men seieren var det ingenting å si på. Den burde vel egentlig vært større.

Vi takker Halsen for kampen og deres gode vertskap. Vi ønsker de lykke til i resten av sesongoppkjøringen.

Ny Larvik tur neste helg. Da møter vi en av avdelingsfavorittene i Fram Larvik.