Nyheter

Info før Halsen

Ny kamp og nye muligheter for vårt A- lag. Lørdag går turen til Larvik hvor Halsen er motstander. Kampstart er klokken 14:00 på Halsen idrettsplass.

Til tross for at vi ikke har vunnet noen kamper så langt i vinter føler vi at vi er på rett vei.

Vi bruker disse kampene til å få referanser både som lag og på individnivå. Vi får også svar på hvor skoen trykker mest. Deretter prøver vi i fellesskap å finne en løsning på disse utfordringene.

Så langt i vinter har vi periodevis prestert bra. Vi har hatt flere gode omganger og perioder i kampene, men kvaliteten i løpet av 90 minutter har variert alt for mye. I de fire kampene som gjenstår ønsker vi at de gode periodene skal var lenger og at bunnivået må heves betraktelig.

Gledelig var det at vi torsdag hadde en våre beste treningsøkter så langt denne vinteren. Dette håper vi lover godt før møtet mot avdelingskollega Halsen.

Vi tar med oss en forholdsvis stor tropp til Larvik hvor vi har med tre prøvespillere.

Når det gjelder skader har vi Erlend Kiani, Ervin Kozica, Aleksander Braun Andresen og Odin Nordvåg ute. De tre førstnevnte skal forhåpentligvis være tilbake i trening neste uke. Litt mer usikkert rundt skaden til vår keeper Odin Nordvåg.

Vi har i tillegg to- tre som har slitt med sykdom denne uken som står over.