KlubbenNyheterYngres avdeling

Interkretslaget imponerer i sesongoppkjøringen

(G16: Sprint-Fredrikstad 4-3) Sprint-Jeløys G16-interkretslag har hatt noen fartsfylte uker med mange treningskamper, og søndag leverte de et nytt knallsterkt resultat. Uten å legge for mye press på dette laget i år, er det ingen tvil om at denne Sprint-årgangen har noe spesielt på gang.

I fjor rykket de opp til interkrets og allerede nå viser de at de innehar nivået. Søndag var det Fredrikstad G16 Nasjonal som sto på motsatt benahelvdel og det endte med en solid opptur. Men hovedtrener Christian Olsen legger ikke skjul på at det fortsatt er ting å jobbe med.

– Resultatmessig var det bra, men ikke spillemessig. Den første omgangen var ok, men den andre var svak. Men der lærer vi av. Laget har kommet godt i gang i vinter, sier Olsen.

Sprint har så langt slått Sarpsborg 08 (interkretslag) 2-1, Asker G16 (interkretslag) 6-0 og tapt 2-1 for Skeid G16 (Nasjonal), i tillegg til kampen mot FFK. På onsdag er de klare for å møte Lørenskog G16 (interkretslag) i Østfoldhallen.

I tillegg til interkretslaget, har Sprint også et lag i G16 KM. De har så langt tapt 6-2 for Vålerenga G15 og slått Kambo G16 (KM) hele 5-1.

– Det er en herlig gjeng med gutter som utvikler seg hele tiden og som begynner å bli klare til seriestart, avrunder Christian Olsen.