A-lagetBellevueNyheter

Knepent tap mot Råde

(Sprint-Råde 1-2) Treningskampen mot Råde gikk ikke helt som forventet for A-lagstrener Gard H. Kristiansen og co. – Vi skal prestere bedre enn dette, sier han bestemt.

Oppkjøringen til årets sesong er i gang for fullt og A-laget har møtt solide motstandere så langt. Torsdag kveld var det Råde som gjestet Bellevue – laget som Sprint kjempet mot i opprykksstriden i fjor. Men i motsetning til fjoråret, hvor Sprint sikret seieren i derbyet i Råde Idrettspark, var det de rødkledde som lyktes denne gangen.

– Det var jo en treningskamp hvor begge lag forsøkte på ting. Vi lot også en del spillere, som ikke har startet tidligere i år, få en del spilletid. Men det er ingen unnskyldning. Vi skal prestere bedre enn det vi gjorde i 1.-omgangen i dag, for da var vi skrekkelige. Jeg forventet mye mer enn det som ble levert, sier en skuffet hovedtrener.

Råde scoret sine to mål i løpet av de første 45 minuttene, og begge kom på corner.

– Det er egentlig det jeg er mest skuffet over – måten vi slapp inn mål på, tilføyer Kristiansen.

Men etter pausen fikk hjemmelaget kampen inn i sitt spor og lyktes også foran mål.

– 2.-omgangen er godkjent. Vi fikk en redusering etter scoring av Eirik Kaldheim, men det ble ingen flere mål, sier Kristiansen.

Til helgen blir det roligere for A-laget. Nå får de nemlig en liten pause før det braker løs igjen borte mot Halsen om litt over en uke.

Lagoppstilling:

Justin Knutsson- Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Antonio Fosser- Joakim Østvold (Stein Aron Langbach i 45 min.), Håkon Kolsvik (Mekan Asani i 45 min.), Henrik Stokkebø (Aulon Musilu i 8 min.), Mads Dyrseth (Simon Huseby i 15 min.), Eirik Kaldheim- Alban Ramadani (Agron Novolani i 45 min.), Isak Østrem (Tim Reinback i 45 min.)

Ubenyttet:

Audun Syvertsen og Thomas Måleng