Nyheter

Ungt Sprint- lag med 3-2 tap mot Kråkerøy

Det var et ungt og framoverlent Sprint- lag som tok i mot Kråkerøy på Bellevue søndag ettermiddag.

Vi stilte med fem spillere født i 2006. I tillegg var det innslag av både 2005, 2004 og 2003.

Dessverre ble første omgang dårligere enn forventet. Det var tydelig at det var mange ukjente relasjoner ute på kunstgresset i den sterke motvinden.

Likevel hadde vi noen gode angrep, men de ble litt for sporadiske. Defensivt var strukturen for dårlig og det ble duellert og spurtet for lite.

Ingenting å si på at Kråkerøy ledet 2-1 ti pause.

Etter noen grep i pausen skulle 2. omgang bli langt mer positiv sett med hvite og blå øyne. Vi utlignet til 2-2 etter kunstscoring av Isak Østrem. Rett i etterkant hadde vi også noen gode muligheter til å ta ledelsen, men dessverre klarte vi ikke å få ballen i kassa.

Vi dabbet litt av siste ti. Dette gjorde at Kråkerøy fikk satt inn et mål på et korridor frispark hvor vi dessverre sov i timen.

Vi tar med oss en meget oppløftende 2. omgang.

Gratulerer til Aulon Musliu, Sander Andresen og Fabian Øzyilmaz med debut på seniornivå.