KlubbenNyheter

Simonsen gir aldri slipp på Sprint

Arne Simonsen har vært en del av Sprint i cirka 60 år, men ildsjelen er ikke i nærheten av å gi seg i klubben. – Jeg er jo ikke hundre år ennå, sier Simonsen og ler.

Den ivrige pådriveren vokste opp like ved Bellevue og etter å ha deltatt på sin første trening som barn, var det “ingen vei tilbake”. Forholdet til Sprint skulle vise seg å være evigvarende.

– Det har vel blitt over 60 år siden jeg spilte smågutt-fotball her, forteller Simonsen, som i voksen alder fikk flere kamper på A-laget og deretter utallige matcher for Old Boys-laget.

Mye energi

Etter at skoene ble lagt på hylla, har han hatt drøssevis av andre roller og oppgaver i klubben. Simonsen har vært i styret i flere perioder og har i en årrekke stilt opp på stort og smått. Nå har han passert 70 år og “still going strong”.

– 70 er jo ingen alder, men jeg har ikke tenkt til å sitte her bare for å sitte her. Så lenge klubben synes at jeg bidrar, så er jeg klar for flere år, smiler han og fortsetter:

– Sprint er jo klubben i mitt hjerte og jeg synes det er moro å være med i styret, for vi har en sentral og viktig oppgave for å legge til rette for klubbdriften. Bare se rundt her på Bellevue, selv på en søndag er det mye aktivitet, sier Simonsen, og retter blikket mot kunstgresset hvor 2011- og 2010-kullet har sine treninger.

Givende arbeid

Når det kommer til hva som trigger Simonsen mest med styrevervet, sparer han ikke akkurat på komplimentene til administrasjonen.

– Det er så moro å jobbe med de unge voksne i administrasjonen i Sprint. De gjør en fantastisk jobb og det er inspirerende å være med. Vi kan diskutere og ha gode samtaler. Det trigger meg, forteller han.

For til syvende og sist kommer resultatet ute på Bellevue-matta – både i form av sportslige resultater og trygge, gode miljøer. Det siste er det som betyr aller mest for Simonsen.

– Sportslige resultater er viktig for klubben, men miljøet i Sprint er virkelig noe jeg synes det er viktig å trekke frem. Se på juniorgruppe vår, for eksempel. Det er en gruppe med nesten 50 spillere, og da er det virkelig noe som har blitt gjort riktig underveis. Da har gutta hatt det moro med fotballen i mange år og antagelig knyttet vennskap for livet. Det er en viktig del av det vi driver med her i Sprint, forteller han.

Det er med andre ord ingen tvil om at Sprint betyr mye for Arne Simonsen, og ingen tvil om at Arne Simonsen betyr mye for Sprint. Men selvskryt er han ikke så opptatt av. Avslutningsvis i intervjuet til denne artikkelen avrunder 70-åringen med følgende:

– Du trenger ikke å skrive så veldig mye om meg. Det er ikke så viktig. Det er jo også kjedelig hvis folk hopper av halvveis i artikkelen, smiler han og går bort til trenerne som holder på ute på Bellevue-matta. Ikke for å mase og pirke – kun for å sjekke at alt står bra til med lagene.