A-lagetBellevueNyheter

Manglet marginene i lørdagens treningskamp

(Sprint-Lørenskog 0-2) Selv om det endte med tap i lørdagens treningskamp mot Lørenskog, er det god grunn til å være fornøyd med mye av det som skjedde på Bellevue-matta. 

Lørenskog er et lag som er godt etablert i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon), så det er ingen tvil om at det er et godt lag som Sprint skulle i aksjon mot. Det ble en jevnspilt match, hvor hjemmelaget dessverre ikke hadde marginene på sin side.

– Vi fikk to kritiske balltap på vår egen banehalvdel og de utnyttet Lørenskog godt, forteller hovedtrener Gard H. Kristiansen, som viser til de to baklengsmålene.

Men Sprint hadde absolutt sjanser til å score.

– Det var kraftig vind, noe som kampen bar preg av. Men vi hadde absolutt våre muligheter. Spesielt i 2. omgang. Da fikk vi flere brudd og skapte noen store sjanser, men vi klarte dessverre ikke å score. Lørenskog var flinke til å blokkere og redde på strek, forteller Kristiansen, som på ingen måte sitter igjen med noen skuffelse:

– Alt i alt en positiv opplevelse. Vi skapte mer enn nok sjanser til å vinne kampen, og jeg tror ikke vi hadde gjort de to kritiske feilene dersom vi hadde spilt om poeng. I disse oppgjørene må vi tross alt prøve oss litt frem. Det var en artig kamp og man må se litt bak resultatene i treningskampene. Mange fikk også spille lenge i dag og vi klarte å holde kvaliteten oppe i de siste 10 minuttene hvor vi byttet 6 spillere, avrunder hovedtreneren.

Neste kamp er mot Kråkerøy allerede i morgen, søndag.

Lagoppstiling:

Justin Knutsson- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Marcus Ohlsson (Antonio Fosser i ti min.)- Joakim Østvold (Stein Aron Langbach i 20 min.), Henrik Stokkebø, Erlend Kiani (Altin Laqji i ti min.), Ervin Kozica (Håkon Kolsvik i 25 min.), Eirik Kaldheim (Mads Dyrseth i ti min.)- Tim Reinback (Isak Østrem i ti min.), Alban Ramadani (Agron Novolani i ti min.)