Nyheter

Info før Lørenskog og Kråkerøy

Denne helgen blir det dobbel kamp for våre gutter i A-stallen. Lørdag gjester Lørenskog Bellevue (flyttet fra Rolvsrud) med kampstart klokken 13:00. Søndag er det avspark på Bellevue klokken 14:00 når Kråkerøy kommer på besøk.

Med to kamper denne helgen vil alle i A- stallen få verdifulle minutter. Vi stiller to ulike ellevere lørdag og søndag. I tillegg vil noen av våre lovende G16 interkrets spillere få sine første minutter i seniorfotballen.

I skrivende stund ser det bra ut angående skader og sykdom. Vi har kun tre skader i Odin Nordvåg, Simon Huseby og Aleksander Braun Andresen. Ingen er for tiden indisponible på grunn av sykdom. Vi håper dette vedvarer gjennom helgen.

Lørdagens motstander har i mange år vært en stabil aktør på nivå tre og fire i Norge. Klubben har en tradisjon med å produsere mange gode spillere fra egne rekker. To av fjorårets spillere har sågar blitt signert av vår nabo Moss FK.

Fjorårets sesong endte med en 7. plass i NTL avdeling. Vårt forrige møte med Lørenskog var i 2. divisjon 2015. Derfor blir det et hyggelig gjensyn med de blå og røde. Sesongen 2022 skal de krige om poeng i den krevende NTL avdeling 6.

Søndag er det laget fra Blomsterøya som kommer på besøk. De siste årene har vi kjempet mange tøffe kamper mot Fredrikstad- laget. Dessverre ble det nedrykk fra NTL- ligaen forrige sesong. Det har blitt forholdsvis store utskiftninger siden den gang og det ser ut til at man prøver å bygge opp noe nytt.

Vi håper mange tar turen både lørdag og søndag for å se mange spillere i aksjon. Åpen kiosk er det også.

Vel møtt!

“Alle på bildet (minus Marcus Moberg) er klare for kamper i helgen”