A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Tok saken i egne hender og totalrenoverte garderobene på Bellevue

Moss kommune eier garderobene på Bellevue, men vi i Sprint synes det er viktig at klubben fremstår profesjonelt i alle ledd. Garderobe 1 og 2 har nå fått seg et skikkelig ansiktsløft, takket være to velkjente pådrivere i Sprint. 

Trygve Simonsen og Dag Sølberg tok over stafettpinnen etter Vegard Gildseth Andersen, som startet på renoveringsprosjektet i starten av januar. Fram til i dag har det blitt ryddet, vasket, malt, demontert og bygd på nytt. De to garderobene har med andre ord blitt totalrenovert.

– Vi har holdt på i en måneds tid og det har vært artig å jobbe med, forteller Simonsen, som virkelig la sjel i prosjektet:

– Jeg var litt skeptisk til den lyse blåfargen, men det skulle vise seg å være et helt riktig valg. Det hadde blitt alt for tungt med en mørkere blåfarge. Nå synes jeg garderobene ser veldig fine ut, fortsetter han med et smil.

Med på laget var Dag Sølberg, som ikke var vond å be da oppgaven dukket opp.

– Jeg pleier å høre på Trygve Simonsen når han trenger hjelp. Jeg er assistenten hans, sier Sølberg og ler.

Nå som garderobene er ferdig oppusset, er også han strålende fornøyd med resultatet.

– Jeg tror at spillerne kommer til å få seg en “wow-opplevelse” når de ser dette. Garderobene måtte jo se bra ut før sesongen og det betyr som regel mye for et fotballag å ha en garderobe som ser profesjonell ut. Her har hver A-lagsspiller sin egen plass med navn og nummer, og her er alt gjort ordentlig ned til den minste detalj. Her er ting på stell og det skal i alle fall ikke stå på garderoben denne sesongen, avrunder Dag Sølberg med et smil.

Se bildene fra garderobe-renoveringen under: