A-lagetKlubbenNyheter

Sterkt resultat mot opprykksfavoritt

(Lyn-Sprint 2-2) Sprint gikk opp i ledelsen to ganger, men Lyn slo tilbake begge gangene og sikret uavgjort i lørdagens treningskamp. Men 2-2 mot Lyn skal man ikke kimse av.

Lyn er soleklar opprykksfavoritt i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, hvor Norsk Tipping selv har rangert lagene. Det sier litt om satsingen og kvaliteten i Oslo-laget, og gir samtidig en pekepinn på at Sprints A-lag virkelig har kommet opp i en divisjon om de hører hjemme – og at formen per dags dato er rimelig bra.

Sprint-trener Gard H. Kristiansen var fornøyd med mye av det han så i treningskampen på lørdag, men understreker at det er mye mer å jobbe med før serien sparkes i gang.

– Det var en god 1. omgang, spesielt defensivt. Vi var tidvis gode offensivt også og scoret to mål etter dødball. Det var et hjørnespark og et langt innkast. Lyn hadde mer fart i beina etter pause, og da så vi litt slitne ut. Vi hang tidvis litt i tauene i de første 30 minuttene i 2.omgang, men hevet oss litt de siste 15.minuttene, oppsummerer Kristiansen, som riktig nok gleder seg litt over resultatet:

– Resultatmessig er det meget sterkt mot et lag som skal opp en divisjon. De er vel den største opprykksfavoritten hvis vi ser alle avdelingene over ett. Når det er sagt, har vi fortsatt mye å jobbe med – spesielt i det offensive, avrunder Sprint-treneren.

Målene ble for øvrig scoret av Henrik Stokkebø og Eirik Kaldheim.

Neste treningskamp for Sprint er allerede kommende lørdag borte mot Lørenskog. Den spilles klokken 13:00 på Rolvsrud kunstgress.

Lagoppstilling:

Justin Knutsson- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Marcus Ohlsson- Joakim Østvold (Mads Dyrseth i 27 min.), Henrik Stokkebø (Håkon Kolsvik i 30 min.), Erlend Kiani (Daniel Ark Saastad i 23 min.), Ervin Kozica (Trym Aase Hellgren i 16 min.), Eirik Kaldheim (Ole Martin Skagevang i 16 min.)- Tim Reinback (Alban Ramadani i 27 min.), Isak Østrem

Ubenyttet:

Audun Syvertsen

Resultat:

2-2 (1-2)

Mål:

(37 min.) 0-1. Henrik Stokkebø (Ervin Kozica)

(38 min.) 1-1.

(43 min.) 1-2. Eirik Kaldheim (Isak Østrem)

(50 min.) 2-2.