A-lagetBellevueKlubbenNyheterYngres avdeling

Åpnet ny Fagerike-butikk og skrev stor sponsoravtale med Sprint

Samtidig som Fargerike Bretun åpnet dørene til sine splitter nye lokaler i Varnaveien, ble en stor sponsoravtale skrevet med Sprint. Dette er en bedrift som satser for fullt – og nettopp det bærer sponsoravtalen preg av.

Fargerike Bretun skal ha logo på årets A-lagsdrakt, logo på treningstøy og skilt på Bellevue. Det tradisjonsrike mossefirmaet, som er en aktør i interiør- og oppussingsbransjen, vil nå bli godt synlig på Bellevue.

– Sprint er en stor breddeklubb som har fokus på barn og unge. De bidrar til å skape et godt og trygt nærmiljø, og det er noe vi bryr oss veldig om, sa Lars Andresen tirsdag formiddag.

Han er bedriftens eier, og kunne glede seg over stor aktivitet i butikken og gratulasjoner fra kunder og samarbeidspartnere underveis i intervjuet. For det er ikke noen tvil om at flyttingen betyr mye for de involverte – og ikke minst kundene. Etter 50 år i Moss sentrum, har Fargerike Bretun flyttet inn i nyoppussede lokaler i Varnaveien 7.

– Plassering er så viktig og vi vil være lett tilgjengelig for denne type handel. Her er det gode parkeringsmuligheter, sa Andresen, som fortsatt har service og fagkunnskap i fokus:

– Vi er en faghandel med “passion” og her skal kundene få verdens beste handleopplevelse. Dette skal vi være best på, fortsatte han med et smil.

Sammen med Andresen sto Vegard Gildseth Andersen fra Sprint. Han var naturligvis strålende fornøyd med avtalen.

– Dette passer jo så bra. Her kickstarter Fargerike Bretun med et nytt og fantastisk lokale, og blir samtidig sponsor hos oss. Det setter vi pris på. Vi er en stor klubb med et stort nedslagsfelt og vi driftes på en god og sunn måte. Det er hyggelig at så mange ønsker å være en del av klubben vår, sa Vegard Gildseth Andersen.

Vi takker så mye for bidraget til Fargerike Bretun og ønsker lykke til med videre satsing i nye lokaler!

Se bildegalleri fra dagens besøk i butikken under!