A-lagetKlubbenNyheter

Dyrseth blir spillende sponsor i Sprint

Mads Dyrseth (29) har vært en trofast bidragsyter på banen i flere år og er klar for nok en sesong i Sprint-drakta. Men dette året blir ikke helt som de andre. Nå blir han faktisk sponsor i egen klubb.

29-åringen har nettopp startet firmaet “MaDy Eiendom” – en bedrift han skal drive ved siden av sin vanlige fulltidsjobb.

– Det er et nyoppstartet uavhengig rådgivningsfirma innenfor eiendom. Jeg skal drive med verdivurderinger, leietakerrådgivning og generelt økonomisk rådgivning innenfor eiendomsrelaterte spørsmål. Hvis bedrifter søker etter nye lokaler i Moss og omegn, kan jeg bistå i hele prosessen med å anskaffe lokaler tilpasset den enkelte virksomheten, forteller Dyrseth, som ikke har ventet lenge med å starte sin egen markedsføring.

Å gå inn som sponsor i Sprint-Jeløy ser han på som en skikkelig vinn-vinn-situasjon.

– For det første hadde jeg et ønske om å gi noe tilbake til klubben som har gitt meg så mye positivt opp gjennom årene, både i tunge og gode tider. Jeg setter pris på å få være en del av denne flotte gruppa. For meg er fotballen et fristed, forteller Dyrseth og fortsetter:

– Samtidig ser jeg verdien av synligheten gjennom klubben. Jeg får en god mulighet til å vise fram bedriften, så dette er godt for alle parter. Sjekk gjerne ut nettsiden min (www.mady.no) og følg meg gjerne på Linkedin, smiler A-lagsspilleren, som nå får en svært aktiv hverdag.

Ved siden av jobben innenfor eiendom i Statens vegvesen, familie og oppdragene i sitt nyoppstartede firma, skal Mads Dyrseth også spille i NorskTipping-ligaen. Men en travel hverdag er han vant til.

– Jeg pendlet til Oslo tidligere, men det slipper jeg nå. Jeg har tid til å kombinere jobbene og rollen som spiller i Sprint. Tidspunktet er også helt riktig for meg. Jeg har skaffet meg erfaringen og kompetansen som kreves, og gleder meg til å ta fatt på oppgavene, avrunder Dyrseth, som allerede har lagt opp flere salgsmøter i løpet av de kommende dagene.

Vi i Sprint takker Mads Dyrseth for støtten og ønsker lykke til med oppstarten av sin nye bedrift!