A-lagetKlubbenNyheter

Flere positive opplevelser fra kampen mot MFK

(Moss FK-Sprint 3-0) Det ble som forventet en tøff kamp mot 2. divisjonslaget MFK da årets første treningskamp gikk av stabelen på Melløs lørdag ettermiddag. Men noen overkjøring ble det på ingen måte.

Sprint rykket opp fra Amedialigaen (4. divisjon) i fjor og skal spille i NorskTipping-ligaen (3. divisjon) i år, mens Moss Fotballklubb spiller i PostNord-ligaen (2. divisjon) denne sesongen. Hjemmelaget var derfor favoritter før oppgjøret, men gutta fra Jeløy sto virkelig godt opp. I alle fall i 1. omgang.

– Jeg hadde regnet med at vi måtte forsvare oss en del, men i 1. omgang hang vi bra med og spilte jevnt med Moss, forteller Vegard Gildseth Andersen, som ledet Sprint i dagens kamp, ettersom hovedtrener Gard H. Kristiansen var hjemme på grunn av sykdom.

MFK gikk opp til 1-0 i slutten av førsteomgang og scoret de to siste i løpet av andreomgang. Det endte dermed med en 3-0-seier til Moss Fotballklubb.

– Forskjellene på lagene kom mer fram i 2. omgang etter at alle byttene hadde blitt gjort hos begge lag. Vi har litt ulik form i spillergruppa, noe som ble tydelig utover i kampen. Men det er mye positivt for oss å ta med videre og det var deilig å være i gang igjen. Det var plussgrader og sol, og mange folk var til stede og så kampen, fortsetter Andersen, og legger til at en grundigere evaluering av kampen vil bli gjort på mandag.

For selv om ikke resultatene spiller noen rolle i sesongoppkjøringen, er det en vinnerlysten gjeng som vil ha med seg gode opplevelser fram mot seriestart.

– Det var en fin gjennomkjøring mot MFK og det deles jo ikke ut noen poeng nå, men vi skal ikke kimse av treningskampene. Å vinne kamper gir selvtillit, så vi skal ikke undervurdere akkurat det, sier Andersen avslutningsvis.

Lag:

Odin Nordvåg (Justin Knutsson i 45 min.)- Knut Simen Johannessen (Antonio Fosser i 33 min.), Patrick Johnsen, Marcus Ohlsson (Sebastian Gruhle i 20 min.)- Mads Dyrseth (Thomas Måleng i 30 min.), Henrik Stokkebø (Aleksander Braun Andresen i 45 min. Mads Dyrseth i 11 min.), Ervin Kozica (Simon Huseby i 30 min.), Erlend Kiani (Håkon Kolsvik i 30 min.)- Agron Novolani (Alban Ramadani i 30 min.), Tim Reinback (Isak Østrem i 45 min.)