Nyheter

Info før Moss FK

Etter tre uker med treninger skal vi endelig ut og hente referanser igjen. Motstander lørdag klokken 14:00 er ingen ringere enn Moss FK.

Det ble en uvant lang ferie for våre gutter. Dette skyldtes i hovedsak at sesongen 2021 ble veldig lang. I tillegg fikk vi ikke startet opp som planlagt 3.januar.

Siden vi nå skal spille på et høyere nivå er det viktig for oss med gode referanser på nivået. Derfor har vi nesten utelukkende avtalt kamper mot lag fra NTL og PN. I tillegg møter vi to gode 4. divisjonslag i Råde og Kråkerøy.

Vi har jobbet så godt vi bare kan på treningene fram til nå. Vi har som alle andre vært litt plaget med sykdom, men heldigvis har vi sluppet ganske billig unna.

Skader har vi heller ikke.

Alle spillerne har gjennomført tester for å kartlegge det fysiske. Mange viste at formen er der den skal være, men det var også noen som ligger et stykke bak ønsket nivå.

Dette må hensynstas i lørdagens kamp og vi har derfor med en stor kamptropp som teller 21 mann. Det betyr at alle utespillere som er friske og raske er med.

Tre spillere står over på grunn av sykdom.

Siden sesongslutt har det ikke skjedd alt for mye dramatisk på Bellevue. Vi er tilhengere av kontinuitet, men når det er sagt har det vært noe bevegelse i spillertroppen. Den er sågar nesten komplett, men vi ser fortsatt på muligheten på å hente inn ytterligere 1-2 spillere.

Lørdagens motstander blir en tøff test for våre gutter. Det jobbes godt på Melløs om dagen, og det blir derfor spennende å se hvordan vi takler å møte et lag som i fjor spilte to divisjoner over oss.

Vårt mål med kampen er å prestere på de fokusområdene vi har hatt i treningshverdagen. I tillegg kommer den fysiske delen.

Vi håper mange tar turen til Melløs kg. lørdag klokken 14:00!

“Denne gjengen er klare for å spille kamper igjen”