A-lagetBellevueKlubbenNyheterYngres avdeling

Klubben jobber på spreng med banefasilitetene

Det er krevende tider i Sprint-Jeløy ettersom tilstanden på kunstgressmatta på Bellevue gjør at den ikke er mulig å bruke for en rekke lag. Men heldigvis er det trenere og spillere med godt mot ettersom klubben bestreber å finne gode løsninger i en krevende oppkjøring.

Sprint-Jeløy har blitt såpass stor at kapasiteten på både Refsnes og Bellevue er sprengt. Derfor skaper det hodebry når underlaget på Bellevue er i ustand.

– Styret og administrasjonen arbeider kontinuerlig opp mot kommunen for at fasilitetene skal være bra for alle lagene våre. Vi jobber hardt for at Bellevue skal bli en fin bane å spille på igjen, sier daglig leder Therese Solhaug.

Lørdagsøkt på Melløs

Blant lagene som er i full gang med oppkjøringen er A-laget. Etter opprykket fra Amedialigaen (4. divisjon) i fjor, er det Norsk Tipping-ligaen som står for tur i år. Det er en tøff avdeling med mange hardtsatsende fotballag. En god oppkjøring er derfor viktig for å bli klar til seriestart.

I løpet av denne uken har de trent på både Nøkkeland og Melløs kunstgress, og det har vært veldig viktig for å ikke havne bakpå.

– Bellevue var jo i grenseland for oss tidligere også, men nå kan den ikke brukes til treninger eller kamper for A-laget. Nå ser vi virkelig fram til å få et nytt anlegg. Vi er jo heldige å ha vår egen bane på Refsnes som vi kan trene på når den har vært ok, men det er jo ingen vinterbane. Men vi håper å være tilbake der til uken, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen og fortsetter:

– Det er også viktig å si at vi er veldig takknemlige for at vi fikk låne Nøkkeland og Melløs denne uken. Det er viktig at vi får trent, for vi er nyopprykket. Vi er jo allerede litt forsinket, så dette var supert, legger han til.

Mange i aksjon

Tidlig i januar er det også hyggelig å se at det på ingen måte er tynt i rekkene på A-laget.

– På den første treningen hadde vi ingen forfall og var da 28 spillere. På torsdag hadde vi to forfall og i dag (lørdag) hadde vi 5 forfall. Så det ser veldig bra ut akkurat nå. Det er en fokusert gjeng, kommenterer Kristiansen.

– Det blir også artig å komme i gang med kamper igjen, for da får vi disse referansene som er viktig for å være best mulig forberedt, avrunder han.

Den første treningskampen er faktisk mot Moss FK på Melløs kunstgress den 29. januar. Klokkeslett og mer informasjon kommer vi tilbake med.