KlubbenNyheterYngres avdeling

Cora (17) er sentral i klubbens offensive SoMe-satsing

Kreativt innhold til sosiale medier kommer ikke av seg selv og for Sprint-Jeløy har det vært viktig å få på plass et team som gjør det attraktivt å følge klubben på disse plattformene. En sentral person i satsingen er Cora Carlsen (17).

Du har kanskje fått med deg julekalenderen som daglig publiseres med gode, gamle og kjente Sprint-profiler? Denne kalenderen og mye annet er det en 17-årig jente som står bak. Cora Carlsen bidrar med innhold i sosiale medier, og dette er i tillegg til alt annet hun gjør i Sprint. Hun spiller for J17-laget, trener J15-laget og er ungdomsleder i klubben.

– Dette med sosiale medier startet i 2019, da Sprint søkte etter “Sprint-gutten” og “Sprint-jenta”. Jeg søkte og fikk muligheten, og siden den gang har jeg bidratt med innhold til Instagram. Det siste året har jeg også fått tilgang til å publisere på Facebook-profilen, noe som er veldig moro, forteller Cora og fortsetter:

– Når det gjelder julekalenderen er det veldig gøy, samtidig som det er litt skummelt. Man vet jo aldri hva folk tenker om innholdet, så jeg er alltid spent. Men responsen har vært veldig bra og jeg må innrømme at jeg blir litt “starstruck” når jeg snakker med de tidligere spillerne som har oppnådd så mye, sier hun med et smil.

Cora er ei jente som liker å ha mange baller i lufta og drømmejobben er faktisk noe helt annet. Selv om sosiale medier er spennende, er det helsefag som frister mest.

– Jeg vil inn i helsesektoren, men man vet jo aldri. Sosiale medier er moro, men jeg har foreløpig ikke tenkt tanken å jobbe med dette i framtiden, forteller 17-åringen, som først og fremst bidrar fordi det er gøy.

Hun er superklar for å skape mer innhold i 2022, noe hun for øvrig skal gjøre i samarbeid med de lokale firmaene Black Film og PS Digital. Black Film har satt opp nettsiden til Sprint og server klubben med videoer gjennom året. PS Digital bidrar også med bilder og videoer, og oppdaterer fra kamper, turneringer og andre arrangementer gjennom året.

Ja, her i Sprint-Jeløy satses det for fullt i alle ledd!