A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Flere A-lagsspillere har re-signert

Nylig ble avtalen med hovedtrener Gard H. Kristiansen forlenget, og nå har mange av spillerne skrevet under på ny kontrakt. Det går så det suser på Bellevue!

Evalueringen av 2021 er ferdig. Både i styret, med spillerutvalg og ikke minst hovedtrener. Nå gjenstår arbeidet med å komme til enighet om forlengelser og så langt har det meste gått på skinner.

– Nå er vi i gang med signeringer for 2022. Det gjør vi med personlige møter med hver enkelt. Så langt har det vært veldig fine og konstruktive samtaler, forteller Lars Arild Olsen, som er seniorleder i styret.

– Vi ønsker å re-signere de aller fleste fra årets lag – de er definitivt gode nok for 3. divisjon, tilføyer han.

Patrick Johnsen signerte for et par uker siden og nå har listen fylt seg godt opp. Både Thomas Måleng, Knut Simen Johannessen, Henrik Stokkebø, Tim Reinback, Aleksander Braun Andresen, Simon Huseby (fra juniorlaget) og Altin Lajqi (fra guttelaget) har kommet til enighet om en ny sesong i blått og hvitt.

– Vi jobber nå med de resterende i spillergruppen og kaller inn til møter løpende. Fire har fått tilbud allerede, sier Olsen og fortsetter:

– Fra 2021 ønsker vi å forsterke stallen med 4-5 spillere for å skape en robust stall som tåler skader og som gir gode treningshverdager. Nivået på 2. laget skal også løftes ytterligere. Samtidig gjør vi en jobb med støtteapparatet rundt Gard. Vi ønsker fortsatt profesjonalitet i alle ledd, avrunder han.

Vi oppdaterer med flere nyheter fortløpende!