A-lagetKlubbenNyheter

Gard Kristiansen blir med videre!

Denne uken startet på ypperlig vis. A-lagstrener Gard H. Kristiansen har forlenget kontrakten og fortsetter dermed som hovedtrener for A-laget til Sprint.

Årets sesong kunne faktisk ikke blitt bedre. Etter å ha cruiset gjennom seriespillet med full poengpott, vant de også opprykkskvalifiseringen mot Sandefjord II. Nå er det Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) som gjelder og mannen som skal lede laget videre er Gard H. Kristiansen.

– En re-signering lå vel i kortene. Jeg er spent på hvordan vi kommer til å prestere på et høyere nivå og jeg har lyst til å være en del av dette, sier Kristiansen, som har mange kamper som både spiller og trener i blått og hvitt.

I forrige uke ble det også klart at Sprint havnet i avdeling 4 i Norsk Tipping-ligaen, hvor lag som Fram Larvik, Eik Tønsberg, Pors, Halsen, Express, Start 2, Vindbjart, Mandalskameratene, Sarpsborg 08 2, Follo, Fredrikstad 2, Urædd og Randesund venter.

Det blir utvilsomt en tøff sesong og Kristiansen nyter ikke akkurat feriedager nå i desember – til tross for at sesongen er over. Han jobber intenst med å signere spillere og spikre treningskamper for 2022.

– Vi har allerede alle treningskampene klare. Her vil vi få en pekepinn på hvordan vi ligger an før seriestart. Når det gjelder nye spillere har vi hatt møte med to som vi mener vil forsterke oss. Samtaler med eksisterende spillere pågår i disse dager for fullt, avrunder hovedtreneren, som kan meddele at klubben har signert den solide forsvarsspilleren Patrick Johnsen, som leverte en kjempesesong i år.