KlubbenNyheterYngres avdeling

Mange Sprint-spillere på kretslag: – Dette er veldig gledelig!

Det skjer mye i Sprint-Jeløy, helt fra A-laget og ned til de aller yngste. En svært gledelig nyhet er nå at Sprint er blant klubbene som har flest spillere på kretslagene, noe som sier litt om utviklingen i klubben.

I forrige uke var en rekke Sprint-spillere i aksjon på ulike kretslag, så nå var det på tide med en ordentlig oppsummering.

– Det er veldig gledelig at vi som klubb har veldig mange spillere inne og det viser at vi gjør mye riktig på de forskjellige lagene, forteller sportslig koordinator Vegard Haslerud.

Han synes det er viktig å påpeke at det ikke er en enkel greie å komme med på kretslagene, og at det gjøres en solid innsats av spillerne og trenerteamene i klubben.

– For å bli tatt ut kreves det først og fremst at man er interessert og har lyst til å bli god i fotball, kombinert med gode ferdigheter selvfølgelig. Spillerne som blir tatt ut legger ned mye innsats selv, og de har også gode trenere som gir super oppfølging, skryter Haslerud og avrunder:

– At vi har med tre kretslagsspillere på to av de tre jentelagene viser også at vi begynner å få fart på jentesiden. Det er gledelig at vi er representert med tre spillere. Det er vi stolt av!

Dette er listen over spillere på kretslag:

  • J2008: Marie Bakkerud (bilde nedenfor)
  • J2007: Erle Syversen og Alma Pagander
  • G2008: Marius Allum Krokdal og Kristian Aase Hellgren (hovedbildet)
  • G2007: Vincentas Pupsys og Anton Dagenborg (bilde nedenfor)
  • G2006: Magne Anker Jensen, Vegard Stærk, Sander Urstad Andresen, Altin Lajqi, Fabian Røed Øzyilmaz og Gustav Skaug

Kristian Aase Hellgren og Altin Lajqi scoret for øvrig i kretskampene på søndag. Meget sterke prestasjoner, med andre ord.

I tillegg til alle disse er også Aulon Musliu og Lorik Gashi inne. Disse to gutta har akkurat meldt overgang fra Kambo så her får Kambo få mesteparten av æren.