A-lagetKlubbenNyheter

Sprint sikret ny seier og rykket opp!

(Sandefjord II-Sprint 0-1) Gjestene fra Jeløy leverte en fantastisk prestasjon i den andre kvalifiseringskampen i Sandefjord og sikret seg en knallsterk seier. Etter 15 stake seire i år kan det endelig jubles. Sprint har rykket opp!

Sandefjord II var favoritter før oppgjøret, men Sprint-gutta gjorde det vanskelig for hjemmelaget. De jobbet iherdig som et lag og fikk som fortjent. Tim Reinback sin scoring i 1. omgang ble kampens eneste mål og Sprint vant dermed 2-0 sammenlagt etter de to kvalifiseringskampene.

Dermed ble det elleville jubelscener på Gamle stadion kunstgress i Sandefjord. Neste sesong blir de blå/hvite å se i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon).

– Det er helt rått. Jeg er så ubeskrivelig glad, sa hovedtrener Gard H. Kristiansen etter å ha feiret sammen med resten av laget.

– Denne prestasjonen er så sterk. Vi holdt nullen igjen og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg er så stolt av gutta, fortsatte en meget fornøyd trener.

Kaptein Henrik Stokkebø jobbet helt enormt i kveldens oppgjør, i likhet med resten av laget. Etter matchen var det mange følelser i sving.

– Dette er så deilig. Vi har jobbet for dette i to år snart. Det er så nydelig, sa Stokkebø.

Kampfakta
Sandefjord II     0
Sprint.                 1

Pause: 0-1
2. kamp i opprykkskvalifiseringen
Gamle stadion kunstgress

Mål:
0-1 Tim Reinback (32)

Dommer:
Zeynel Alp Aras, Herkules Fotball

Gult kort:
Vetle Egeli, Sandefjord II
Peder Johansen, Sandefjord II
Preben Wold, Sandefjord II
Henrik Stokkebø, Sprint
Alban Ramadani, Sprint
Tim Reinback, Sprint
Thomas Måleng, Sprint
Odin Nordvåg, Sprint

Sprints lag:
Odin Nordvåg, Marcus Ohlsson, Patrick Johnsen, Thomas Måleng, Knut Simen Johannessen, Henrik Stokkebø, Erlend Kiani, Ervin Kozica, Marcus Moberg, Alban Ramadani, Tim Reinback

Benken: Sebastian Willadssen, Rinor Topallaj, Marius Gjestrumbakken, Mads Dyrseth, Simon Malterud Huseby, Martin Thømt Jensen, Daniel Ark Saastad