A-lagetBellevueKlubbenNyheter

– Merket at det sto mye på spill!

(Sprint-Sandefjord II 1-0) Opprykkskvalifiseringen fikk en god start. Med en 1-0-seier i første kamp, har Sprint-gutta skaffet seg et godt utgangspunkt til retur-møtet mot Sandefjord 22. november.

A-laget vant som kjent Amedialigaen etter å ha vunnet samtlige seriekamper i 2021. Dermed sikret de seg en plass i opprykkskvalifiseringen, hvor de må gå seirende ut av en dobbelkamp mot Sandefjord Fotballs rekruttlag. Lørdag gikk den første matchen av stabelen på Bellevue og det ble så jevnt som mange spådde i forkant.

Tøff match

Det var målløst etter de første 45 minuttene – en omgang som var sjansefattig. Etter pause fortsatte mye av det samme spillet, hvor Sprint-gutta jobbet iherdig sammen. Det skulle de imidlertid bli belønnet for. En keepertabbe hos Sandefjord II førte til at Tim Reinback fikk satt ballen i mål og Sprint ledet etter 49 minutter spilt.

Hjemmelaget var nære 2-0 ved et par anledninger, men sluttresultatet ble 1-0.

– Det var tøft. Det var en kamp med mye nerve og man merket at mye sto på spill. Kampen fikk ikke satt seg så veldig, men alle gutta kriget og sto på. Så det var deilig å få et slikt resultat, sa forsvarsspiller Knut-Simen Johannessen.

Han la ikke skjul på at stemningen var litt spesiell etter kampslutt.

– Dette er jo en spesiell situasjon å være i, for det er synd at man ikke er garantert opprykk når man vinner alle kampene i seriespillet. Men sånn er det og vi er klare for en ny utfordring om litt over en uke, tilføyet han.

Kampen mot Sandefjord II spilles i Sandefjord 22. november på Gamle Stadion kunstgress. Kampstart er 19:30 og da skal det avgjøres om Sprint spiller i 3. eller 4. divisjon neste sesong.

Hedret før kamp

Før lørdagens kamp var det også tre spillere som ble hedret. Daniel Ark Saastad og Mads Dyrseth fikk blomster etter å ha spilt 100 kamper for Sprint-Jeløy, noe som betyr at de nå er adelsmenn i klubben.

Den andre markeringen var i forbindelse med årets Sprint-spiller. Denne prisen var det midtstopper Patrick Johnsen som stakk av med.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Sandefjord 2

Kvalifisering opprykk fra 4. divisjon kamp 1 av 2

13.11.21 Bellevue

Resultat:

1-0. (0-0)

Mål:

(49 min.) 1-0. Tim Reinback

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Martin Thømt Jensen (Thomas Måleng i 45 min.)- Marcus Moberg, Erlend Kiani, Henrik Stokkebø, Ervin Kozica, Marcus Ohlsson- Tim Reinback, Alban Ramadani (Rinor Topallj i 12 min.)

Ubenyttet:

Sebastian Willadssen, Antonio Fosser, Mads Dyrseth, Isak Østrem og Simon Huseby