KlubbenNyheterYngres avdeling

KM-tittel i sikte for 15-åringene

Etter å ha sikret seg full poengpott på to kamper i A-sluttspillet i KM, er Sprint-Jeløys 15-åringer et lite steg unna KM-tittel og en plass i interkretskvalifiseringen. Søndag skal det hele avgjøres.

Det har virkelig vært en flott sesong for 06-laget. Ikke bare med tanke på det sportslige, men også samholdet i gruppa.

– Det er viktig å se hva som ligger bak resultatene, sier hovedtrener Christian Olsen og fortsetter:

– At vi har vunnet alle seriekampene og de to matchene i KM-sluttspillet, kommer som følge av at gutta har tatt treningsarbeidet seriøst og holdt riktig fokus. De har tatt steg hele veien, så vi er så absolutt i rute. Dette er en fantastisk gjeng og jeg er virkelig imponert over den mentale styrken de har. Fremgangen totalt sett har vært enorm i dette laget, forteller Olsen.

Se tabellen her.

Søndag er det Kambo som står på motsatt banehalvdel. Med uavgjort eller seier til Sprint, vil sistnevnte være klare for interkretskvalifisering. I selve kvalifiseringen er det Moss, Begby og Drøbak/Frogn som venter. Men for Olsen er det viktig å ikke ta gleden på forskudd.

– Det skal ikke legges noe press på dette. Kampen mot Kambo er fokuset vårt og en plass i interkretskvalifiseringen vil i så fall komme som en bonus. Det er lagkulturen vår som er viktigst og vi gleder oss kun til det som skal skje fremover, avrunder 06-treneren med et smil.