A-lagetBellevueKlubbenNyheter

Klare for opprykkskvalifisering etter målfest på Bellevue

(Sprint-Kråkerøy 11-0) Med 13 strake seire og en positiv målforskjell på 60 mål, har Sprint blitt seriemester i Amedialigaen (4. divisjon). Men feiringen får vente litt, for om noen få dager venter den aller viktigste oppgaven.

Kampen mot Kråkerøy II ble en hyggelig opplevelse for hjemmelaget. Før pause scoret Henrik Stokkebø og Tim Reinback to mål hver, og vertene ledet dermed 4-0 halvveis. Etter hvilen fortsatte scoringsfesten. Alban Ramadani, Erlend Kiani, Henrik Stokkebø og Simon Huseby pyntet ytterligere på resultatet i 2. omgang og sluttresultatet ble altså 11-0.

Sprint-Jeløy har derfor havnet på toppen av tabellen med 13 seire og 67-7 i målforskjell.

– Tallene oppsummerer jo alt. Vi har hele tiden klart å nullstille oss og være profesjonelle. I dag klarte vi å fullføre med stil og det har vi klart i alle kampene, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen etter kampen.

Se tabellen og kampfakta her.

Nå venter opprykkskvalifisering mot Sandefjord II. Førstkommende lørdag går den første matchen av stabelen på Bellevue, før den andre og avgjørende matchen spilles i Sandefjord mandag 22. november.

Det kommer til å bli krevende, men Kristiansen vet hva sitt eget mannskap er godt for.

– Alt tilsier jo at prestasjonen i serien skulle holdt til opprykk, men det er ikke slik det fungerer. Men vi skal gjøre alt vi kan og levere to gode kamper i kvalifiseringen. Vi gleder oss til å spille disse matchene og vi har ikke akkurat tenkt til å tape disse heller, sier han bestemt.

– Vi vet absolutt hva slags kapasitet som bor i laget vårt og nå må alle opp på sitt toppnivå. Da skal vi ha gode muligheter, avrunder Kristiansen.

Kampfakta:

Sprint-Jeløy- Kråkerøy

Amedialigaen

07.11.21. Bellevue

Resultat:

11-0 (4-0)

Mål:

(19 min.) 1-0. Henrik Stokkebø (Ervin Kozica)

(25 min.) 2-0. Tim Reinback (Ervin Kozica)

(27 min.) 3-0. Henrik Stokkebø (Tim Reinback)

(33 min.) 4-0. Tim Reinback (Erlend Kiani)

(48 min.) 5-0. Erlend Kiani (Ervin Kozica)

(49 min.) 6-0. Henrik Stokkebø (Ervin Kozica)

(53 min.) 7-0. Alban Ramadani (Henrik Stokkebø)

(60 min.) 8-0. Alban Ramadani (Erlend Kiani)

(70 min.) 9-0. Tim Reinback

(75 min.) 10-0. Alban Ramadani

(80 min.) 11-0. Simon Huseby

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg (Sebastian Willadssen i 30 min.)- Knut Simen Johannessen, Patrick Johnsen, Marcus Ohlsson (Martin Thømt Jensen i 45 min.)- Marcus Moberg, Erlend Kiani, Henrik Stokkebø (Simon Huseby i 20 min.), Ervin Kozica (Mads Dyrseth i 30 min.), Thomas Måleng (Antonio Fosser i 20 min.)- Alban Ramadani, Tim Reinback (Trym Aase Hellgren i 20 min.)